2777
2789

بچه ها من باردارم بعد همسرت ۲ هفته اینا میره ماموریت طول میکشه برگرده بعد الان میگه تا بچه به دنیا میاد همراه من بیا هرجا بریم خونه مبله تر و تمیز میگیرم تا اون مدتی که اون جایی بیشتر بهت سر میزنم حواسم بهت هست اینجوری دلم همیشه پیش تو و بچس میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیفته شما باشید میرین؟چون معلوم نیست تو این چندماه چندجانبه مختلف بریم 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بله

سخت نیست به نظرت؟

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست ندارم 

خونه خودمو ترجیح میدم 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

برو یکی دوماه دیدی اذیتی خونه مادرت ب و

خودش نگفت برو خونه مادرت انگاری دوست نداره برم فعلا

سخته جابه‌جایی ولی خب اینطوری خیالش از بابت شما راحته و اگر هم برای شما مشکلی پیش اومد کنارتون هست

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

اون خواسته پیشش باشی خب اگه شما نمیخای نرو

نه خودم که دوست دارم خودشم میگه خونه های مختلف جاهای مختلف می بینی روحیت خوب میشه

به نظرم نزدیکش‌ باشی بهتره البته اگه نخواد ساعتای طولانی تو ماشین بشینی‌..

میتونی پیش مامانت بمونی..باهم برید دکتر و زیر نظر باشی 

وقتی شوهرت اومد با هم برید خونه خودتون

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

من دوست ندارم خونه خودمو ترجیح میدم

یسال نشده هنوز ازدواج کردیم‌دوبار خونمونو عوض کردم ما کلا نباید به خونه و زندگی زیاد وابسته شم 

از نظر من حالت یه سفر هیجانی داره

آره خودمم به نظرم اینطوری میتونه باشه