2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی پرنسس علیه

109 بازدید | 9 پست

😐😂 سر یه موضوع ساده قهر کرده از دیروز. 

پسرم ارایشگاه مردونه خیلی گریه کرد وقتی بردیمش. اینبار خودم بردمش سالن زنونه و گرون حساب کردن برای یه کوتاهی ساده برای بچه یک ساله 450گرفتن پسرمم بخاطر گریه و تکون های زیاد موهاش خراب شدن کج شده😂😂

حالا از دیروز کم محل میکنه امروزم بهش شوهرم زنگ میزنم جواب نمیدع منم بهش پیام دادم پرنسس😂

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر چی قهره دقیقا ؟! 

به نظرم خوب گرفته چون پسرت اینقد گریه کرده و تکون خورده که قطعا دیوونه کرده ارایشگر و 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

سر چی قهره دقیقا ؟! به نظرم خوب گرفته چون پسرت اینقد گریه کرده و تکون خورده که قطعا دیوونه کرده ارای ...

ارایشگر دستش برید با قیچی شوهرم میگه گرون گرفته مردونه 200میگیره بهترم کوتاه میکرد

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.