2777
2789
عنوان

چطوری انگیزتون حفظ میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 19 پست
قران بزار پخش شهرک تو خونه یا بخون نماز حتی شده دو رکعت بخون آرومت میکنه و بهت انگیزه میده به ریسمان ...

توی شرایط سخت زندگیم بودم هرچی خدا رو صدا زدم انگار نه انگار ایمانم ضعیف شده و هر روز ضعیف تر میشه گاهی فکر میکنم اصلا خدایی وجود نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری ادامه میدی من همین ادامه دادن برام سخت شده 

ی بچه ی کوچیک دارم ک جز من کسی رو نداره توی این دنیای به این بزرگی حتی سالمم نیست مجبورم براش بجنگم

دیروز خیلی حالم بد بود

از نظر اقتصادی ب جایی رسیدیم ک از دیروز نهار هیچ غذایی نخوردم 

داروهای بچم داره تموم میشه

اجاره خونه مونده

یهو‌ با ی تماس تلفنی فهمیدم همون شوهر ب درد نخورمم تصادف کرده و شدتش زیاد بوده لگنش خورد شده باید اعزام بشه تهران ، قشنگگگگ دیشب دیدم و حس کردم ک قلبم دیگه نمیکشه خیلیییی درد داشت اما حس‌ میکنم دلش برای پسر کوچولوی بی پناهم سوخت وگرنه با این حجم از بدبختی من تا حالا باید چندباری مرده باشم

توی شرایط سخت زندگیم بودم هرچی خدا رو صدا زدم انگار نه انگار ایمانم ضعیف شده و هر روز ضعیف تر میشه گ ...

خدا همیشه و همه جا وجود داره همین ک سالمی و نفس میکشی فرصت یک روز دیگه بهت داده شده یکی از نعمت های خداس او ب هر پنهان و آشکار واقف هست دلتو بده ب خدا قران بخورن یا گوشی بده حتی معنی فارسیش ک آرومت کنه

میخام درس بخونم ولی اختلال adhd دارم داروهایی ام دکتر نوشته جواب نمیدن همش هم ی صدایی درونم میگه تو ...

کار شیطان ناامید کردنه. ارتباطت رو با خدا بیشتر کن با نماز، قرآن یا همینطوری با خدا حرف بزن. انقد آروم میشی...

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷