2777
2789

خب اگر زن شاغله ک هر دو باید خونه یه اندازه کار کنن ولی مردی ک صب 5 6 میزنه بیرون له و نورده اخر شب میاد خونه ک خرج زندگی بده و زنش صب تا شب خونه اس بیکار بشینه که شوهرش 11 شب بیاد غذا بزاره ظرف بشوره؟

خب بیکاریم حوصلمون سر میره اصلا طی روز غذا میزاریم کارای خونه رو میکنیم چ کاریه کجاش بده از اون طرف مالی عاطفی  همسر جبران میکنه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلمه وظیفشه رو باید حذف کنن و بدونن زن وظیفش حمالی نیست

می‌دونی بنظرم اینا عدم آگاهی از کلماته اسمش وظیفه نیست یه چیزای نهادینه شده برای زن و مرد مثلاً اگه زن بیرون کار نکنه کسی نمیگه چرا اما مرد یه هفته نره میگن چرا بیکاری یا برعکس 

چه تعمیراتی؟ تعمیرات رو که زنگ میزنی میان درست میکنن اسباب کشی هم مرد به دوش نمیکشه که میان میبرن

اونی که زنگ میزنی میاد مرده!

اونیم که میان میبرن اونام مردن.آدم فضایی که نیستن

بعضی زنا خوبه مرد نشدن خداشاهده اگه مرد میشدن به زن میگفتن چرا نونت بدیم!

مرد بدبخت زیر تورم و کاربیرون له میشه بعد یه زن بگه من ظرف نمیشورم غذا درس نمیکنم؟!

کار خونه یه ظرف و غذا و تمیزکاریه!چرا انقد گندش میکنید؟وظیفمون نیس وظیفمون نیس راانداختین!

من خودم شاغل هستم کار خونه رو هم تا هفتاد درصد خودم انجام میدم ،چون معتقدم شوهرم مثل من تمیز انجامش نمیده.

ولی اعتقاد دارم وقتی زن شاغله داخل خونه هم باید هر دو به یه میزان درگیر بشن و آقایون هم لطف کنن سرسری کار نکنن و دل به کار بدن .

ولی در مورد زن خونه دار و مرد شاغل ابدااا به گفته های اسلام اعتقاد ندارم و به نظرم بهتره هرکسی به عقلش رجوع کنه،وقتی من به عنوان زن خونه دار۲۴ساعته تو خونه هستم و شوهرم از صبح تا شب سرکاره ،باید انتظار مساوات داشته باشم؟خب اصلا خودم حوصله ام سر میره،بجای این حرف و بحثا باعشق آشپزی میکنم و خونه رو مرتب میکنم روشن نگه داشتن چراغ خونه یعنی این ،منظور روشن کردن لامپ نیست😅😅