من عاشق اونایی هستم که یه دفعه تصمیم میگرن برن دندون. پزشکی. پرستاری و در کل زیر شاخه های علوم پزشکی دانشگاه ازاد بخونن .
دوستان عزیز این رشته ها حتی ازادش هم با کنکور و رتبه خوبه . و دانشگاه ازاد و دولتیش توی اکثر شهر ها یه مکان هست و در کنار هم درس میخونن با تفاوت رتبه بسیار ناچیز . بدون کنکور نیست . کاش متوجه بشید🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشید بنظرتون اتاق عمل آیا مثل پرستاری بازار کار خوبی داره؟یا امکان داره طرف با اتاق عمل بیکار بمونه من کنکور دارم میخونم نمیدونم برم پرستاری یا اتاق عمل
بسلامتی ایشالا نی نی بدنیا بیادببخشید بنظرتون اتاق عمل آیا مثل پرستاری بازار کار خوبی داره؟یا امکان ...
پرستاری بازار کاریش خیلی بهتر اتاق عمل هست اتاق عمل حقوق و بازار کاریش پایین تر از پرستاریه ولی اتاق عمل هم رشته خیلی خوبیه . اگر حسابی توش تلاش کنی خیلی درامدت عالی میشه یکی از دوستام با جراح ها قراداد می بنده و درامدش فوق العادست