2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا قسم دروغ میخورن

48 بازدید | 7 پست

یکی رفته یه حرفی زده پشت سرم بعد قسم نذری هم خورده که اره به این نذری راست میگم چطوری وجدانشون قبول میکنه😕😕من حتی دلم نمیا نفرین کنم میگم اگه بدم و میخوان شرشون ازم ببره

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

نگوووووو من شدیدا خیلی هم بد دیدم خواهرم قسم درووغ میخورد پیش همه حتی خودم دیدم میگفت جاریم خونش نجسه کثیفه بودمیده جاریش فهمید اومد گفت تو گفتی خواهرم میگفت به جون بچه هام قسم به خدا قسم دست رو قران میزارم من نگفتم چشاااام گرررد شد خیلی تعجب کردم تا جاریش رفت گفتم چرا دروغ میگی تو گفتی میگه نه همه میدونن شاید یکی دیگه گفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یسری مردا راحت برای خواسته و منفعتشون قسم مرگ پدر و مادرو زنو بچه شونو میخورن مخصوصا برای پول و التش ...

واقعا چطوری نمیترسن؟😕😕

نگوووووو من شدیدا خیلی هم بد دیدم خواهرم قسم درووغ میخورد پیش همه حتی خودم دیدم میگفت جاریم خونش نجس ...

واقعا من اصلا همینجوری میمونم من یکی قسمم بده حتی بد هم تموم شه برام راستشو میگم ادم خوبی نیستم ولی از قسم دروغ میترسم مگر اینکه خیلییییییییی مجبور باشم بحث ابرو باشه 

واقعا چطوری نمیترسن؟😕😕

اصلا حتی مردمو گوسفندو احمق میبینن و فکر میکنن لیاقت مردم ساده اینه سرشون کلاه بره و حق مسلم خودشون که از بقیه سواستفاده کنن

حق خودشون میدونن دیگران و فریب بدن 

ندیدی تفکر یسری مردم اینه که مقصر و مجرم بیگناه ولی کسیکه فریب خورده یا اسیب دیده مقصر 

اینا همونایین که بتونن سر مردم کلاه میزارن چون فکر میکنن فریب دادن بقیه امتیازه 

دقت کن به دختر تجاوز میشه یسریا پشت متجاوزو میگیرن و قربانی ستیزی میکنن و برعلیه دختری که بهش تجاوز شده و قربانی هست ،میشن 

اینا همون ادمای شیادن که بتونن سر همه مردمو کلاه میزارن و با هر روشی بقیرو فریب میدن

اینجور ادما ی شیاد همیشه طرفدار کلاه بردار ها و اختلاسگرا و خلافکارا و متجاوزین  هستن 

اصلا حتی مردمو گوسفندو احمق میبینن و فکر میکنن لیاقت مردم ساده اینه سرشون کلاه بره و حق مسلم خودشون ...

دقیقا خیلی از اینجور ادما هم نزدیک ترین آدمن که دیگ خیلی استادن🥲

واقعا من اصلا همینجوری میمونم من یکی قسمم بده حتی بد هم تموم شه برام راستشو میگم ادم خوبی نیستم ولی ...

من دروغ و گند نمیزنم که بخوام بعدشم قسم بخورم 😊😘میگم نه میخواد باور کنه یا نکنه