2777
2789
عنوان

ازدواج با دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 58 پست
😕 حالا اگه ثروت خیلی چشمگیری داری ، میخوای بفهمی واسه خودت مبخوادت یا پول ، اوکی  ولی دیگه ا ...

نه ثروت آنچنانی نه ولی دیگه باهم بیشتر بسازی باهم رشد کنی از صفر بعد برای بچه تعریف کنی 

مثلاً خونه خوب

ماشین دنا پلاس 

کارخانه 

و..

افرییییین بخاطر این میگم تا برای زندگی آماده بشه نه پول

حقيقت اينه اكه بكي هيجي ندارم كمتر دختري قبول ميكنه حق هم دارن الان زماني نيست بشه از صفر ساخت با اين وضع دلار و وضع اقتصاد نميشه شما هم خونه هم ماشين رو داري كتمان ميكني انتظار داري با نون خشك باهات شروع كنه؟؟خب انتظارت زياده هدف ازدواج مسايل مالي نيست فقط ولي قطعا يه حداقلي مهمه براي شروع همونطور كه واسه شماها اندام و قيافه دخترمهمه و اكه از حدي كمتر باشه سمتش نميرين واسه دختر هم يه حداقلها مهمه حتي بكي ماشين ندارم؟ حالا خونه هيج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هم فرض کنه دختر خودشو به شلخته تر و زشت ترین چیز دربیاره و بگه که من همینم و کار خونه با خودته یا برام خدمتکار میاری همیشه هر وقت میگم باید پیشم باشی و رفت و امدتو کنترل میکنم ماهی فلان میلیون خرجمو و غذا هم درست نمیکنم و ووو ایا حاضری همچین شخصی و قبول کنی در صورتی که بهت دروغ گفته و اون کدبانو و منظم اراسته و ادم صرفجو و کمک دست همسر هست ولی شما نمیدونید 

اول که نباید شرایط عالی رو بگی 

بیشتر دخترا عقلشون ب چششونه بعد خودت میری تو حاشیه و کلا بهت فکر نمیکنه  فقط با پولت  رویاپردازی میکنه 

ندیدی دنبال شوگرددی ان 

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

اره ایده خوبیه برادرم

اینجوری میفهمی دختره اهل زندگیه یا کاسب

خیلی فرقه بین اونی که خودت رو بخواد با اونی که پولت رو بخواد

من همجنسمو میشناسم دختری که واقعا اهل تشکیل زندگی باشه اصلا براش مهم نیست ماشین داشته باشی یا پیاده باشی خونه مال خودت باشه یا استتیجاری  تن سالمت و درامد حلال براش کافیه بقیشو باهم میسازن

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

ربطي نداره شما از اول صادق نبودي اكه اعتماد نداري جرا ميري سمتش؟

خوب درسته من همه چیز مثلاً بهش بگم بجز این آخه الان هر دختری بگی اینو دارم خودش میاد ولی می‌خوام صفر شروع کنیم نفهمه مثلاً حدعقل یکسال 

حقيقت اينه اكه بكي هيجي ندارم كمتر دختري قبول ميكنه حق هم دارن الان زماني نيست بشه از صفر ساخت با اي ...

میگم حرف شما چشم ولی نه دیگه برای نون شب مثلاً تو ساختمان خودم بگم اجاره نشین هستم ولی خوراک اینجا اوکیه فقط با هم زندگی بسازیم ببینیم چجوری زن زندگی با نه؟

تو هم فرض کنه دختر خودشو به شلخته تر و زشت ترین چیز دربیاره و بگه که من همینم و کار خونه با خودته یا ...

خوب اینم آفرین

ولی می‌دونی مشکل اینه تورو بیشتر بسازه نه بگه همه چیز داریم تموم هر وقت مشکلی مالی یا چیزی پیش بیاد بگه خدا حافظ واقعا تورو برای خودت بخواد

دم این پسره گرم که دنبال شریک زندگی میگرده نه شریک مالی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اره ایده خوبیه برادرم اینجوری میفهمی دختره اهل زندگیه یا کاسب خیلی فرقه بین اونی که خودت رو بخواد ...

ای قربون دستت افرین 

من خواهر خودم با داماد ازدواج کرد پدرم گفت هیچی نداره بهش ندیم 

مادرم گفت اگه دختر ما زن زندگی باشه و پسر هم مرد زندگی میسازن 

الان خدارو شکر خیلی خوب هستن زندگی عالی همه چیز 

اره ایده خوبیه برادرماینجوری میفهمی دختره اهل زندگیه یا کاسبخیلی فرقه بین اونی که خودت رو بخواد با ا ...

كي كفته كسي كه اهل زندكيه ماشين هم نميخواد؟ حالا خونه هيج. مكه مردها حداقلي تو ذهنشون از جهت قيافه و اندام دختر ندارن كه اكه كمتر باشه سمت اون دختر نميرن حالا دختر يه ماشين بخواد نه مدل بالا فقط اشين باشه و توانايي مستاجر شدن شد زياد و اهل زندكي نبودن؟؟  حتما بايد پياده بره بياد بدون ماشين كه زن زندكي باشه؟؟! الحق كه بعضي زنها ضد همن. همونطور كه مردها يه حداقلي براي ازدواج تو ذهنشون دارن دخترا هم همينن تو اين وكرنه نميشه از صفر صفر شروع كرد الان عصر مادرهاي ما نيست مردي هم كه حداقلها رو نداره بهتره ازداج نكنه نسل فقير و بدبخت و تو حسرت تحويل جامعه نده. با نون خشك نميشه عاشقي كرد اينا تو فيلمهاست

آخه نمی‌خوام جوری باشه بگه بخاطر پول باشه چون همه دخترا اوکی میدن

اینو ادمی میگه که خیلی زیاد پولدار باشه.از این پسرا که یه شهر دارن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم