2777
2789
عنوان

بابا شهرستانی توروچه ب تیپ زدن‌گمشو بیرون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3249 بازدید | 119 پست

اینجا بعضیا میان عقده زندگی بیرون و مشکلات شون رو سر ما خالی میکنن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی اونم تگ کرده ینی بی دلیل نبوده و براساس تجربه هرکدوم بیشتر هوچی گری درمیارن بیشتر مقصرن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

از کجا فهمیده تو شهرستانی هستی 😐🤦🏻تازشم شهرستانی ها و دهاتی ها از تهرانی ها وضعشان بهتره کلی زمین ...

😂😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

از کجا فهمیده تو شهرستانی هستی 😐🤦🏻تازشم شهرستانی ها و دهاتی ها از تهرانی ها وضعشان بهتره کلی زمین ...

بعضی از تهرانی ها فکر میکنن همه شهر ها جز تهران دهاته😂😂😂

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

وقتی اونم تگ کرده ینی بی دلیل نبوده و براساس تجربه هرکدوم بیشتر هوچی گری درمیارن بیشتر مقصرن

یبار گفتم ک بی دلیل این حرفو زده حرف دهنتو بفهم هوچی گری😐

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙