tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 عنوان به نظرتون••• 97 بازدید | 5 پست اگر الان قهوه بخورم میتونم تا ۶ ۷ عصر بیدار بمونم؟شب ۹ خوابیدم ۳ از خواب پریدمیه وبینار باید شرکت کنم ساعت ۴ عصر کلی منتظرش بودم از شانسم امروز اینجوری شدم دیگم خوابم نبرد امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب 1404/09/13 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghshiva عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6114 اره ولی بعدش همش احساس میکنی ضربان قلب من تند میزنه با شما مخالفم.
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2336 اره بابا چرا نتونی ی دوش بگیر انرژی داشته باشی این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 الان بخواب تا ۴ خب خوابم نمیبره😑با اینکه خستم امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب
tuscan_sun مدیر استارتر عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 2374 اره ولی بعدش همش احساس میکنی ضربان قلب من تند میزنه اشکال نداره فقط سرحال باشم اون تایم کافیه امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب