2777
2789
عنوان

چص ی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 142 پست
دقیقابعضیا ازدواج میکنن با اینکه شاغل هم نیستن تو خونه هیچکاری نمیکنن هیییچچ کاریاتفاقا تو آشناهامون ...

خیلی دلم میخواد بدونم اینا چیکار میکنن شوهراشون انقدر باهاشون همراهن هیچی نمیگن

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

تو چرا فشار شوهر دیگران و میخوری ؟حسادته دیگه وگرنه چرا فشار بچه های بی سرپرستو نمیخوری یا پولهایی ک ...

وای فکر میکنم بحث باهات بیهوده ترین کار دنیاس 

خدافظ

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما اومدیم اینجا مشکلات خودمون و بقیه رو برطرف کنیم😅

یعنی خودت هم اشپزی نمیکنی شوهرت اشمزی میکنه ؟

از کی شورای حل اختلاف شدی ؟

تا جایی که دیدم هر کسی برای مساله خودش تاپیک‌میزنه 

حالا یسری زنا دایه مهربانتر مادر شدن 

خب بگید از اینکه زنای دیگه یجور دیگه زندگی میکنن فشاری میشیم تا پدرشونو‌در نیاریم اروم نمیشیم 

وای فکر میکنم بحث باهات بیهوده ترین کار دنیاس خدافظ

اره چون مثل بقیه تاییدت نمیکنم 

شاید شوهر طرف از اینکه زنش هرجوری هست راضیه شماها چجوری دایه مهربانتر مادرشدید. اخی اخی چقدرخوش قلبید خواهشا به مشکلات دیگه مملکتم همینجوری بپردازید 

خب ما اشپزی کنیم خونه تمیز کنیم کسی جلومونو نگرفته چکار به اونایی داریم که ددشون نمیخواد اشپزی کنن ی ...

اخ قربون دهنتتت بانوو

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرفهامرو خودم گردن میگیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسانهایی که محترم نیستن و فقط توهین میکنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخرهترین جنگ بین بشره... دوستدار همهتونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال نالههای قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یعنی خودت هم اشپزی نمیکنی شوهرت اشمزی میکنه ؟از کی شورای حل اختلاف شدی ؟تا جایی که دیدم هر کسی برای ...

شوهر من در حد نیمرو بلده .من خودم همیشه غذا میذارم مگر اینکه بعضی وقتا از بیرون میگیرم من فشاری نشدم شما بیشتر حرص میخوری که بهتره نخوری از اونا برا شما آب و دون در نمیاد

واااای چرا دو تا موضوع الکی را به هم ربط میدید یه خانم که ازدواج کرده یه سری وظایف داره همونطور که ...

میدونی چرا اینجوری میگن بعضیا، چون ارزوشونه همچین زندکی بخور و بخوابی داشته باشن . ی فامیلمون عروس گرفته بود خونه رو مرتب نمیکرد شوهرش بهش گفته بود خونه رو تمیز کن اینم گفته بود مگه من کلفتم . وضع مالی پسره هم بهتر از بابای دختره بودا ولی قدر نمیدونست دختره و اخرش طلاق گرفتن. بعضیا ازدواجو برای خوش گذرونی میخوان نمیفهمن ی وظایفی هم این وسط هست قطعا و عرفا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خیلی دلم میخواد بدونم اینا چیکار میکنن شوهراشون انقدر باهاشون همراهن هیچی نمیگن

شیر مادر حلالت تو حداقل حقیقتو گفتی 

نیومدی دوستی خاله خرسه  با مردا راه بندازی که نگران مردای سرزمینون هستیم وای وای حسینو کشتن زنا دارن مردارو شکنجه میدن ولی شوهرای ما مارو شکنجه میدن چراااااا بکشید زنارو ما حسودیمون نشه

عزيزم شرايط ادما فرق داره . من هم شاغلم ولي ساعت كاريم خيلي كمتر از همسرمه پس طبيعتا كاراي خونه رو همشو خودم انجام ميدم اماً اگر ساعت كاريمون يكي بود نميپذيرفتم كه ايشون استراحت كنند و من خانه داري  

من هرروز هفته آشپزی نمی‌کنم

شوهرم هم خداروشکر راضیه 

و به غیر از نظر شوهرم هم نظر هیچ شخص دیگری اهمیتی نداره

کلاً برای هیچ زنی نباید به غیر از شوهرش نظر شخص دیگری مهم باشه