2821
2789
عنوان

سلامت روان

81 بازدید | 11 پست

چرا دختر سخت گیر و زیبایی مثل من ک زندگیش پر از چارچوب های اخلاقی و رفتاری بود و خواستگار کمتر از فوق لیسانس راه نمیداد باید با کسی ازدواج می‌کرد

ک فرهنگ و شغل و سواد و ... پیش کش ، حتی سلامت روان نداره ! 😭

تا دوسال عقد فوق العاده خوب بود یهو اینطور شد ، یعنی نقش بازی میکرده ؟ اونم دوسال ؟ 

اذیتم میکنه زیرزیرکی عذابم میده هی سکوت میکنم هی نشنیده میگیرم سعی میکنم محترمانه رفتار کنم یهو اشکم درمیاره صبرم لبریز میشه بعد میزنه تو سرش ک چرا اشکمو درآورده!! 

هرچی فکر می کنم با اینکه رشته ام رو دوست دارم نمی خوام روانشناس بشم. من الان با این قراره سر و کله بزنم؟ نمی خوام😭

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی فکر می کنم با اینکه رشته ام رو دوست دارم نمی خوام روانشناس بشم. من الان با این قراره سر و کله ب ...

😂😂 هیچ راهی جواب نمیده در جواب حرفای ناحقش

سکوت کردم و نشنیده گرفتم فکر کرده اوکیم ادامه داده 

محبت کردم و اقتدار دادم پرو و وقیح تر شده 

جنگ راه انداختم و جواب دادم روحم جسمم نابود شده اونم ب ظاهر پشیمون شده ولی فرداش همون آش و همون کاسه

بهترین روانپزشک رفتیم گفت اگ ب حرفام عمل نکنه فقط پولتون رو دور ریختین

خب شما اشتباه کردید رفتید روانپزشک عزیزم

روانپزشک مشاور نیست که دارو میده فقط 

ولی کلا اگه نخوایید تغییر کنید خب چرا مشاوره برید

من و همسرم سال هاست مشاوره میریم و یکی از خوشبخت ترین زوج هایی هستیم که میبینم واقعا

خب شما اشتباه کردید رفتید روانپزشک عزیزمروانپزشک مشاور نیست که دارو میده فقط ولی کلا اگه نخوایید تغی ...

شوهرت کنترل داره خب و خودش میخواد خوب باشه 

تا طرف نخواد و چارچوب نداشته باشه هیچ مشاوری نمیتونه آدمش کنه