2777
2789
عنوان

بله برون دختر عمومه بد مارو دعوت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 86 پست
حالا اگه من دعوت نمیکردیم ابرومون میرفت🤦🏻‍♀️به مامان بزرگم اینا گفتن تالار همه رو میگیماخه چجوری ب ...

همون صمیمی هستن . من بهم گفتن فقط آقایون هستن .گفتن جمعیت کم باشه. همسرم گفتن فلانی نیاد من نمیام. مجبور شدن منم گفتن. بعد رفتم دیدم زنا بقیه هستن دروغ گفتن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما دعوت نکنیم ابرومونو میبردن والا🤦🏻‍♀️

دعوت چیه. سر نامزدیم من اصلا نمیخواستم مراسم بله برون بگیرم. اینقدر پشت سر بابام حرف زدن که واه واه اینا چقدر خسیسن دلسون نمیاد پول خرج کنن بله برونی برای یه دونه دخترشون بگیرن 🫤 واقعا چقدر دهن بعضی آدما گشاده. ادم تعجب میکنه

میدونم حس بدیه و ناراحت شدید طبیعیه اگ ب عموی دیگ هم نگفته بودن ی حرفی ولی اینک ب یه عمو بگن  ب یکی نه جالب نیست این رفتار!! البته نظر منه شماهم از این ببعد صمیمی نباشید باهاشون مثل خودشون دورادور فقط  والا حس میکنم هرچی از آدمایی این مدلی دورتر باشیم آرامشون بیشتر 

نه بزرگ نیست اون بزرگه رو هم نگفتن😐 تازه این عموم کوچیکه هست اینم نتونست بیاد زنو بچشو فرستاده حالا ...

والله چی بگم اگه بزرگ نیست کارشون زشت بوده باید فقط بزرگه رو دعوت می‌کرد یا همه رو ما هم فقط بزرگ ها رو دعوت کردیم 

میدونم حس بدیه و ناراحت شدید طبیعیه اگ ب عموی دیگ هم نگفته بودن ی حرفی ولی اینک ب یه عمو بگن بگن ب ...

خوب صد در صد تو تالار به همه میگن بیان ولی خوب مهم بله برون بود بگن همه رو تا تو تالار همه مچه نکنن دلخور نشن🤦🏻‍♀️

بیخیال ی سریا چیزی از احترام نمیدونن

Gilan🥺💚

نیستیم زیاد چون پسره هم مالی نیست که انقد ندید بدیدن😂

ببخشید 

ولی حسادت هم نکنین

اگه مالی بود ناراحت میشدین؟

این چه حرفیه

حالا اینجا ما شما رو اونا رو نمیشناسیم این حرف رو زدین ولی توی فامیل این حرفو نگید هم دلشونو میشکنین هم اینکه باعث میشه فکر کنن از روی حسادت این حرف رو زدین.

هرکس هر انتخابی داره واسه خودش عزیزه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
والا از طرز فکر بقیه ادم میمونه

اگه مجرد هستین شماهم دعوتشون نکنید

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بقیه تو حرف زدن حق ب اونا اومدن مهم تو عمل ک برا خودشون اتفاق بیوفته ببینیم واقعا حرصی میشن یا نه !ح ...

حالا پسرعموم بچست اومده بود صبح خونمون میگفت هه هه شمارو دعوت نکردن😐😂 عزیزم پسره هم مالی نیست که ادم انقد ندید بدید باشه چرا چون باباش معتاده از هم طلاق گرفتن پدر مادرش

تازه اینا هشت سال باهم رفیق بودن به همه گفتن دوسال باهم بودیم الان اومده خواستگاری

تازه خونه اجاره هم نداره🤦🏻‍♀️ خیلیم نمیسوزیم

Gilan🥺💚