2777
2789
عنوان

من میترسم ب بچه دار شدن فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 42 پست
انشالله خدا بیشترش کنه به سفرتون بیشتر برکت بده عزیز دلم 😘😘😘اگر ژنتیکتون مشکلی نداشته باشه بچتون ...

دلیل اوتیسم هنوز معلوم نشده 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

سلام عزیزم ببخش تاپیکت بسته بود التهاب لگن اینجا کامنت گذاشتم

مشکل درد زیر شکم شما حل شد؟ منم فشار لگنی و درد زیر شکم دارم دکتر زنان خیلی رفتم حتی متخصص کلیه خودم فک میکنم شاید عفونت باشه

شما بهتر شدید؟التهاب داشتید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخش تاپیکت بسته بود التهاب لگن اینجا کامنت گذاشتممشکل درد زیر شکم شما حل شد؟ منم فشار لگ ...

سلام گلم برای من عفونت التهاب بود دکتر تا معاینه کرد فهمید دارو داد بهتر شدم ولی بازم تاجام سرد میشه لگنم تیر میکشه مگه معاینه نشدید ؟

سلام گلم برای من عفونت التهاب بود دکتر تا معاینه کرد فهمید دارو داد بهتر شدم ولی بازم تاجام سرد میش ...

عزیزم من سونو ام ار ای سی تی اسکن آزمایش خون ادرار حتی تب مالت دادم همشون اوکی بودن صدتا دکتر رفتم ولی باز خودم مجبورم کشف کنم چمه

چون سوزش ادرار و ترشح زرد اینا ندارم معاینه نشدم نه

عزیزم من سونو ام ار ای سی تی اسکن آزمایش خون ادرار حتی تب مالت دادم همشون اوکی بودن صدتا دکتر رفتم و ...

خب برو دکتر زنان معاینه بگو کنه احتمال عفونت با التهاب بگن خیلب مراقب باش میتونه مزمن بشه ب لوله ها آسیب بزنه من سوزش فقط حین رابطه دارم خیلی اذیت میشم بازم دوباره میخاستم برم معاینه این هفته ک امشب پریود شدم دیگه باید صبر کنم شما برو معاینه و سونو واژینال

شما ترشح داشتید؟ علایمتون چی بود ؟

ن ترشح همه چی طبیعی بود درد زیر دل لگن داشتم شدید ک بهتر شده دوباره حین رابطه سوزش شدید دارم دهانه واژن.... لگنمم گاهی درد میکنه البته بهتر شده بعد مصرف داروها

ن ترشح همه چی طبیعی بود درد زیر دل لگن داشتم شدید ک بهتر شده دوباره حین رابطه سوزش شدید دارم دهانه ...

منم این سوزش رو دارم ولی فک میکردم شاید بخاطر مشکل دیگع ای باشه ...

دقیقا منم عین این علایم هارو دارم زیر شکم و گاهی لگن

و گاهی کمر و سوزش حین رابطه...

البته بخاطر عفونت واژن که ی ماه قبل تر از درد شکمی داشتم مترانیدازول داده بود دکتر ولی فک کنم اثر نداشته

خب برو دکتر زنان معاینه بگو کنه احتمال عفونت با التهاب بگن خیلب مراقب باش میتونه مزمن بشه ب لوله ها ...

سونو واژینال رفته بودم چیزی نشون نداده بود فقط ام ار ای مایع آزاد لگنی کمی نوشته بود

منم این سوزش رو دارم ولی فک میکردم شاید بخاطر مشکل دیگع ای باشه ...دقیقا منم عین این علایم هارو دارم ...

خب سوزش واژن حتما از عفونته یا باکتری یا قارچ...اره انتی بیوتیکش تاثیر نداشته بگو ی آنتی بیوتیک دیگه بدن ...من ترشحاتم طبیعی تو چی ؟؟؟ مطمئن باش سوزش هیچ دلیلی جذب عفونت نداره خیلی عفونتا باعث التهاب لگن درد زیر شکم میشن

منم باید برم ولی خیلییییی میترسم درد شکم شما مثل اینه ک بخوای پریود شی ؟ کمر درد هم داری؟

من تایم تخمک گذاری و ی هفته قبل پریود مخصوصا اگع رابطه باشع زیر دلم درد میگیره بعدش هم پریود میشم درد کمر اصلا ندارم

من تایم تخمک گذاری و ی هفته قبل پریود مخصوصا اگع رابطه باشع زیر دلم درد میگیره بعدش هم پریود میشم در ...

اگ تایم تخمکگزاری و یه هفته قبل پریود بنظرم عادیه درد داشتن