2777
2789
عنوان

من میترسم ب بچه دار شدن فک کنم

323 بازدید | 42 پست

گاهی دلم میخواد ی بچه داشته باشم بعضی وقتام بشدت  میترسم میگم نکنه بچه دار بشم اوتیسم داشته باشه چون واقعا تو زندگیم ب این نتیجه رسیدم هر چی سنگه مال پای لنگه اصلا نمی‌دونم چرا ب اوتیسم باید فک کنم ولی فقط میدونم ادمی ک از اول بدبخت بوده تا تهش هم سختی میکشه میترسم خودمو گرفتار کنم ولی باز میگم ی بچه رو همه باید داشته باشن الانم ک روز ب روز آمار اوتیسم داره بیشتر میشه حین بارداری ام ک معلوم نمیکنه

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی میترسم ولی ب اوتیسم فکر نمیکنم درکت میکنم چی میگی آدمی که زیادی سختی کشیده و همش بد میآورد تو زندگیش همش میگه از اینم شانس نمیارم اگر متاهلی میخوای بچه دار شی خودتون و همسرتون از لحاظ جسمی اوکی هستید بچتون مشکلی نخواهد داشت ژنتیکه دیگه اگر مثلا من پام بلنگه احتمال باید بدم بچم یا نوه ام همینطور شه ولی سالم باشم بسپارم به خدا ترس ندارم بعد سلامتی رو از خدا بخواهید انشالله که بچه دار میشی تنش سالم و خیلیم خوشگل میشه 😍😍😍

یه شش ماه دیگه بهت میگم

ن نگران این چیزا نیستم بالاخره این همه ادم بچه اوردن ک تو سختی بزرگ کنن تو همین مملکت خیلی شرایطشو نداشتن پول نداشتن  ما ک نمی‌ ذاریم سختی بکشه هیچی براش کم نمی‌داریم ولی من از اوتیسم میترسم 

از لحاظ مالی میگه اگر از لحاظ مالی و رفاه میتونید همه چی فراهم کنید براش

اره میتونیم از لحاظ مالی نمیذاریم هیچ کمبودی داشته باشه اما اگه ی وقت سالم نباشه دیگه نمیشه با پول درستش کرد من از همین میترسم از مشکلاتی ک با پول حل نمیشن  

اره میتونیم اما اگه ی وقت سالم نباشه دیگه نمیشه با پول درستش کرد من از همین میترسم از مشکلاتی ک پول ...

انشالله خدا بیشترش کنه به سفرتون بیشتر برکت بده عزیز دلم 

😘😘😘اگر ژنتیکتون مشکلی نداشته باشه بچتون چرا آخه مشکل پیدا کنه همه چی سر ژنتیکه البطه بعضیا ژنتیکشون بده بچشون خیلیییی خوشگل میشه و برعکس

منم خیلی میترسم ولی ب اوتیسم فکر نمیکنم درکت میکنم چی میگی آدمی که زیادی سختی کشیده و همش بد میآورد ...

زیادن  پدر مادرای سالم ک بچشون اوتیسمی شده پیج ی خانم دکتر دارم امریکاس خودش و شوهرش  بسیار موفقن  دو تا پسر دارن هر دو اوتیسم شدید دارن