2777
2789
عنوان

هفته ای چند ملیون

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 44 پست

من و شوهرم کلا شکمو هستیم 

عاشق غذا و رستوران هستیم 

اکثرا برای شکممون خرج میکنیم نه لباس🫩

اخر هر هفته حساب میکنیم با خرج خونه ۵ تومن دیگ میشه امکان داره مهمون داشته باشیم یه خورده بیشتر بشه 

یا یکم هر ماه کمتر 

خدای رنگین کمان🕊️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا ماهی ۱۵ تومن درامدمه،۵ تومنش میره جای قسط،۱۰ تومن هم میمونه یرای مخارجم دیگه،هزینه رفت و امد و لوازم بهداشتی و دارو و دکتر و خوراکی وهدیه و  کلاس و وسایل نقاشیم،پس اندازم همون وام هاییه که گرفتم و قسطشونو میدم،لباس هم زیاد نمیخرم،از پارسال تا الان یک کیف داشتم دیروز یدونه دیگه خریدم

من طلای دست دوم با ۴ درصد اجرت معمولا میخرم میخوام سکه پارسیان ۳۰۰ سوت و ۵۰۰ سوت هم گاهی بخرم نظر ش ...

کجایید شما؟تو شهرما طلای دست دوم رو با قیمت پایه آب شده به اضافه ۷ درصد سود میفروشن،والا من تو فکرشم از این اپلکیشن هل مثل طلاین و میلی بخرم ولی خیلی بهشون شک‌دارم

اصلا اصلا اصلافقط صندوق طلای بورس بخر

شما چند ساله تو بورس هستین؟من سال ۹۹ هفت میلیون گذاشتم تو بورس هنوز تو ضررم  همونو داده بودم طلاشکسته میخریدم اهان چندبرابر شده بودا،البته واقعا واردنبودم

من در حال اموزشم .چاره ای نیست در اولین فرصت بفروشاسم سهم چیه؟

زیادن،همینجور خورد خورد خریدم ،یه تعدادیش عرضه اولیه بود،بعدش هم سهمهایی مثل کویر و پترول و ....،البته بعد چند سال الان که پیام دادم شما رفتم پرتفومو دیدم،راستش اصلا یادم‌نیست چکار میکردیم ،همینجوری گذاشتمش شاید پیرشدم بفروشم برا خرج خونه سالمندان  

زیادن،همینجور خورد خورد خریدم ،یه تعدادیش عرضه اولیه بود،بعدش هم سهمهایی مثل کویر و پترول و ....،الب ...

همه همه رو بفروش

صندوق ثهام بخر دقیق ببین چی گفتم

ولی دقیق تر میگفتی بهتر بود

طلا هم صندوق گوهر بخر

کجایید شما؟تو شهرما طلای دست دوم رو با قیمت پایه آب شده به اضافه ۷ درصد سود میفروشن،والا من تو فکرشم ...

من تبریزم مشتری ثابت یه طلافروشی 

همیشه نزدیک ۷ ساله اینجوری میخرم ازش 

یه اقاییم هس تو شهر بناب اطراف تبریز اونم با سود ۴ درصد میده 

اسم طلافروشیش یادم رفت الان نوک زبونم بود اگه نزدیکی بگو از رو فاکتورها پیدا کنم بگم برو ازش بخر تنوع زیاد نیس ولی خیلی با انصافه و بیشتر طلاهلش دست دومه و کم اجرت و بدون نگين 

من کلا ماهی ۱۵ تومن درامدمه،۵ تومنش میره جای قسط،۱۰ تومن هم میمونه یرای مخارجم دیگه،هزینه رفت و امد ...

از پدر مادر همسر پول نمیگیری دیگه؟؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...