gambeepayan مدیر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1038 عنوان بنظرتون بانک بازه پنج شنبه س | مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 17 پست من میخوام برم پول شبا کنم ازبانک تجارت. همسرم ساعت ۹ صبح گفت بانک بسته س امکان داره الان بازباشه ینی دورکار چیه بخاطراین صبح بسته بوده باشه. کمی هم دوره نمیدونم برم سربزنم یانه میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت دیروز | 10:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gambeepayan مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 1038 زنگ بزن شعبه ببین جواب میدن . شمارشو ندارمم میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31176 پس چراساعت نه صبح تعطیل بوده تجارت ؟ینی الان بازه اگه گفتن دورکاری یعنی تعطیل دیگه شهرت خبر ندارم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
62banafsheh عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 6341 کدوم بانک. بنظرت ۹صبح بسته بوده الان ممکنه باز باشه بآنک ملت