2777
2789
عنوان

با ذکر دلیل بیاین بگین چرا زن باید تو ایران تن به ازدواج بده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 131 پست
یکم منفی هستی اگه طرفت توی ازدواج خوب باشه نه تنها برده نیستی بلکه کلی پیشرفت میکنی،خیلیا بعد ازدواج ...

ببین پست اخرم و بخون 

من اتفاقا همسرم تمام حقوق من رو ارزشمند میدونه برای همین ازدواج های معمول توی ایران به نظرم منفی هست و نیاز نیست من منفی نگر باشم که متوجه بشم زنی که به امید فقط و فقط مهریه ازدواج میکنه داره روی تمام اینده و زندگی و ازادیش یه قمار دو سر باخت میکنه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین پست اخرم و بخون من اتفاقا همسرم تمام حقوق من رو ارزشمند میدونه برای همین ازدواج های معمول توی ا ...

اخه هممون به این امید ازدواج میکنیم که کار به اونجاها نکشه،کاش قوانین درست بشه گرچه بدترش کردن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هممون به این امید ازدواج میکنیم که کار به اونجاها نکشه،کاش قوانین درست بشه گرچه بدترش کردن.

خب من کل حرفم و منظورم از این تا‌پیک همینه دیگه 

همه یک دست و یک صدا دوست ندارن به اونجا برسه کارشون اما تقریبا داره کار اکثریت میکشه و عقل حکم میکنه یا همون اول شرایط و برای خودمون راحت کنیم یا اصلا وارد اون مسیر نشیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ازدواج نکنیم چی کار کنیم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

خودت چرا ازدواج كردي؟الان راضي هستي؟

راستش قصد نداشتم اصلا توی رابطه خوبی بودیم از همه لحاظ وقتی حرف ازدواج و زد یه بار حتی جدا شدم گفتم اماده نیستم وقتت و تلف نکن 😅بعد دوباره بعد یه مدت پیام داد گفت هر وقت راحت بودی خودت دوباره راجبش حرف بزنیم دیگه تحت فشار نمیذارمت برگشتیم با هم بعد چند سال تصمیم گرفتیم رسمیش کنیم چون دلم میخواست مادر بشم اما خیلی سخت گرفتم کلا  

راضی هم هستم ازدواج به هر حال چالش زیاد داره اما تمام حقوق برابر و خواستم و گرفتم مهریه نخواستم به جاش هر چیزی رو همون ابتدا نصف نصف سند میزنیم  

به همون دلیلی که مرد تو ایران با اینهمه فشار مالی تم به ازدواح میده ‌الان شرایط مالی جوری شده که خود ...

به عنوان زنی که هم پای همسرم کار میکنم گاها درامدم بیشتر هم میشه و کل پولمون رو پس انداز میکنیم برای زندگی با هم 

باید بگم اگه من حقوق برابرم رو نمیخواستم و نمیگرفتم الان اندازه همسرم داشتم کار میکردم عین اکثریت زن ها اما در کنار شرایط مالی تمام حقوق انسانیم ازم گرفته شده بود به واسطه ازدواج 

پس این دوتا برابر نیستن با هم اصلا 

واسه مردام خیلی سخت شده وضعیت اقتصادی داغونه

مرد و زن نداره اکثریت زن ها هم الان دارن کار میکنن منتهی ازدواج باعث نمیشه حقوق انسانی مرد گرفته بشه اما برای زن توی قانون ما همش گرفته میشه مگر اینکه همون ابتدا به شرط گرفتن تمام حقوقش ازدواج کنه 

من اگر عاشق بشم ازدواج میکنم

اگر عاشق نشم هرگز ازدواج نمیکنم

موقع ازدواج همون ۱۴ تا سکه و حق طلاق رو میگیرم

سرکار هم نمیرم وظیفه مرده تامین کننده باشه صفر تا صد خرجمو باید شوهرم بده

دو سوم جهاز رو باید مرد بخره

بچه هم اصلا و ابدا نمیخوام

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

مرد و زن نداره اکثریت زن ها هم الان دارن کار میکنن منتهی ازدواج باعث نمیشه حقوق انسانی مرد گرفته بشه ...

ول کن بابا مگه بیکاری الکی ذهنت رو درگیر این حرفای فضای مجازی میکنی

دیگه هیچ دختری این دوره زمونه انقد گلابی نیست که دم به تله بده

اگر قرار باشه فشار بخوریم ما مجردا باید جوش بزنیم نه شما که متاهلی و کار از کار گذشته

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

من اگر عاشق بشم ازدواج میکنماگر عاشق نشم هرگز ازدواج نمیکنمموقع ازدواج همون ۱۴ تا سکه و حق طلاق رو م ...

با این شرایط موهات مثل دندونهات سفید میشه

کل جهاز رو بخره احتمالا اوکس هم میخوای مارک و برند خارجی باشه کل خرجت رو بده

لابد عروسی انچنان و طلای انچنانی هم میخوای

بچه نمیخوای براش بیاری، 14سکه و حق طلاق

هیچ مردی تا این اندازه احمق پیدا نمیشه تازه باید عاشقش بشی😅 برای چی پس میخواد ازدواج کنه تو رو میخواد چیکار؟ چند سالته انقدر پور از ذهن و رؤیایی فکر میکنی؟

با این شرایط موهات مثل دندونهات سفید میشهکل جهاز رو بخره احتمالا اوکس هم میخوای مارک و برند خارجی با ...

یک لیوان آب خنک بخور نفس عمیق بکش

من دوست دارم موهام رنگ دندون هام بشه تورو سننه ؟

چی باعث شده ریپلای کنی و این طومار رو تایپ کنی ؟

بهت فشار اومده دیدی ی دختر عاقله و برای خودش ارزش قائله ؟

به احتمال زیاد یا مرد زن نما هستی 😂

یا خودت قربانی شوهر سمی و خیانت