2777
2789

اخه چرا مگ ما ادم نیستیم 

همه دارن ازدواج میکنن بخدا دورم بودن ادمایی ک کلی خواستگار دلشتن و ازدواج کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواستگار یه چند تا داشتم ولی یکی از یکی داغون تر😬😂

آدم خواستگار نداشته باشه بهتر اینه که خواستگار داغون داشته باشه

ایشالا اگه قراره خواستگار بیاد برامون، یه خیلی خوبش بیاد

ببین‌کل توجهت رفته رو این موضوع هر جا توجه بره انرژی ام باهاش میره یعنی کل انرژیتو داری صرف این فکر میکنی

اگه میخوای بهش برسی بهش فکر نکن براش تاپیک نزن زندگی عادیتو داشته باش کارتو انجام بده خلاصه خیلی به این موضوع پیله کنی نمیشه هااا

از ما گفتن😐

قانون دنیا همینه هرچیو  بیشتر از همه بخوای براش زجه بزنی ازت دورش میکنه ...

ببین‌کل توجهت رفته رو این موضوع هر جا توجه بره انرژی ام باهاش میره یعنی کل انرژیتو داری صرف این فکر ...

من شده خیلی ب یک موضوع فکر نکردم باژزم نشد من چندماهه ابنجور شدم قبلا فکر نمیکردم بازم سال ها نیومد

من شده خیلی ب یک موضوع فکر نکردم باژزم نشد من چندماهه ابنجور شدم قبلا فکر نمیکردم بازم سال ها نیومد

به این فکر کن هر چیزی که باید اتفاق بیوفته ،میوفته

پس چرا الکی عمرتو با فکر کردن الکی هدر بدی ؟ بنظرت با این کار اونی میشه که تو میخوای؟

به کارای دیگت برس انشالله ازدواج هم میکنی به زودی

به این فکر کن هر چیزی که باید اتفاق بیوفته ،میوفتهپس چرا الکی عمرتو با فکر کردن الکی هدر بدی ؟ بنظرت ...

ای خدااااا😭😭😭😭😭😭😭من دلم ازدواج میخاد 

ب کارای دیگمم میرسم شنبه تاچهارشنبت همش دانشگاهم بیرونم میرم

حالا همچینم ازدواج گل و بلبل نیست ،خود منم میخوام تا آخر عمرم مجرد بمونم

مجردی درصورتی خوبه ک خونه مجردی باشه مستقل باشی و تفریحتم باشه و خانوادت بهت بزارن مسافرت بری یا هرچی 

وگرنه از یک سنی نمیتونی خونه پدرمادرت زندگی کنی 

و اینکه نیاز جنسی من فقط با همسر میخام رفع شه  من اصلااا دلم نمیخاد با دوستپسر انجام بدم 

اونش دیگه بستگی ب خودت داره و رزقی ک خدا داده و نصیبت کرده

مثلا اونی ک نه خونه داره نه توانایی سفر و گردش و همه اینایی ک گفتی نداشته باشه بازم ازدواج چه بسا بدردش نمیخوره باعث بدبختی طرف مقابلشم میشه ؛ چرا میشه زندگی کرد با پدر و مادر چرا که نه خودم دارم زندگی میکنم

بله درسته نیاز جنسی فقط از راه حلال مجازه صدالبته که راهی غیر از این گناهی نابخشودنیه و دور از منطقه

به هر حال که من با وجود همه اینایی ک ذکر کردی و نیاز های انسانیم بازم قید ازدواج رو تا ابد  زدم

شما که انشالله یه ادم مناسب تو زندگیت پیدا کنی موفق باشی 

اونش دیگه بستگی ب خودت داره و رزقی ک خدا داده و نصیبت کردهمثلا اونی ک نه خونه داره نه توانایی سفر و ...

ن از یک سنی حس اضافی داره ادم خونه خصوصا پسر باشی

بعد واقعاااا جس خوبی نیست 

شما چند سالتونه؟ شاید فعلا زیر ۲۷سالین