2777
2789
عنوان

راضی بودن از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست
شما از کجا فهمیدی این کارو کردن ؟خودش تعریف میکنه برات؟

نه اصلا زیر بار نمیره  ما یه جا کار میکنیم

یکی از همکارامون بهم گفت که اونم اتفاقی شنیده خدا بخواد رسوا کنه اینجوری میکنه

عزیزم چقدر سختمن همیشه به اون فکر میکنم اون لذت چند لحظه ای چطور میتونه بعضی ها رو اینقدر غافل کنه.. ...

اتفاقا این مدلیه که من هر کاری میکنم ولی تو بیخود کردی کاری کنی این وسط یه اتفاقاتی هم افتاد که واقعا منو به مرز جنون رسوند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادت پشتت هستن؟ میتونی این مسائل رو بهشون بگی؟؟

بله هستن ولی اخه بابام خیلی ادم شریف و ارومیه میترسم این خر بشه بره بهش بگه من قبل از ازدواج با دخترتون رابطه داشتم واایی بابام میشکنه

بله هستن ولی اخه بابام خیلی ادم شریف و ارومیه میترسم این خر بشه بره بهش بگه من قبل از ازدواج با دختر ...

عزمزم پدرت میدونه تو جامعه چه خبره،از این موارد زیاد هست حتی بدترم هستن،پس نگران نباش

من خیلی از مرد ها و رابطه بدم اومده الان هم تمام رابطه هام زوریه خیلی هم قرص استفاده کردم تست دادم ج ...

بدت اومده چون تو یه محیط سمی زندگی میکنی با شوهری که بهت خیانت میکنه، از این فضا که در بیای و فکرت آزاد بشه کم کم دلت میره سمت اینکه با یه مرد خوب ازدواج کنی و آرامش رو کنارش تجربه کنی،این حس و حال الانت رو چند سال دیگه نداری و مطمئنا بعدا دلت یه شریک زندگی میخواد پس خوب حواستو جمع کن 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بدت اومده چون تو یه محیط سمی زندگی میکنی با شوهری که بهت خیانت میکنه، از این فضا که در بیای و فکرت آ ...

دقیقا همینه انواع و اقسام استرس هارو کشیدم حتی تهمت هم شنیدم شما بارداری لطفا دعا کن من پریود بشم و این زندگی رو تمومش کنم خدا نینیتو واست حفظ کنه

دقیقا همینه انواع و اقسام استرس هارو کشیدم حتی تهمت هم شنیدم شما بارداری لطفا دعا کن من پریود بشم و ...

انشالله میشی عزیزم نگران نباش

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚