2777
2789
عنوان

راضی بودن از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست
خب دلیلش مشخصه دیگه خیانت میکنهبا مشاور صحبت کن یا باید جدا شی یا باید کنار بیای دیگه فقط خواهشا الا ...

میخوام جدا شم خیلی هم بهش گفتم ولی نمیذاره 

سر همین مریضی من ۶ ماه افسردگی و وسواس گرفتم 

وای دعا کن پریود بشمممم 

روز اخر پریود رابطه داشتم ولی قرص خوردم الانم حالم اصلا خوب نیستتت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوام جدا شم خیلی هم بهش گفتم ولی نمیذاره سر همین مریضی من ۶ ماه افسردگی و وسواس گرفتم وای دعا کن پ ...

از این شوهر در نمیاد، کسی که بجای فکر کردن به زنش و سلامتی خودش بفکر هوسش هست ارزش زندگی کردن نداره، بگو خب لامصب تو که میری خیانت میکنی،چرا منو بزور میخوای تو این زندگی کوفتیت نگه داری،جدا شیم هرکی بره پی زندگیش تو هم راحت به کثافت کاریات برس،واقعا درک شون نمیکنم، هم خیانت میکنن هم طلاق نمیدن 😐

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

فقط دعا کنید من پریود بشم میرم استغفا میدم و میرم خونه بابامم

پریود میشی، بعد از پاکی هم حتما تست پاپ اسمیر بده، خیلی مراقب خودت باش اگر مریض بشی دیگه شانس ازدواج با یه آدم دیگه رو به کل ازدست میدی و شوهرت هم مطمئنا بدش نمیاد از این موضوع، فقط فکر خودت باش خواهشا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از این شوهر در نمیاد، کسی که بجای فکر کردن به زنش و سلامتی خودش بفکر هوسش هست ارزش زندگی کردن نداره، ...

دقیقااا عین حرفای منو زدید

بهش میگم تو برو هر کاری دوست داری بکن منو فقط ول کن بی هیچ درخواستی و اروم میرم از این زندگی تنها چیزی که خوشحالم میکنه اینکه نصف ماه رو ماموریته بعد که میاد من همه جور استرسی میگیرم 

دقیقااا عین حرفای منو زدیدبهش میگم تو برو هر کاری دوست داری بکن منو فقط ول کن بی هیچ درخواستی و اروم ...

فقط فرار کن از این همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی رابطه گروهی دارن یعنی شوهرت انبار مریضی هستبه نظرم جدا شو

۷ ماه پیش عفونت کردم و تست دادم منفی بود اینبار وقتی رفت ماموریت رفتم تست دادم جوابش ۱ ماهه دیگه میاد دعا کنید راحت جدا شم ازش

عزیزم چقدر سخت

من همیشه به اون فکر میکنم اون لذت چند لحظه ای چطور میتونه بعضی ها رو اینقدر غافل کنه...

بخدا که حتی حیوان هم اینقدر توی جفت گیریش کثافت کاری نمیکنه

رابطه ی گروهی؟ بعدش روش میشه توی آینه به خودش نگاه کنه؟

دلم نمیخواد دلسردت کنم ولی کسی که تا این حد بی اختیاره نسبت به هوس خودش، ارزشی نداره ، اون دو روز دیگه میاد به تو هم پیشنهاد فانتزی هاشو میده و تو رو هم قاطی میکنه از بس بی حیاست

پریود میشی، بعد از پاکی هم حتما تست پاپ اسمیر بده، خیلی مراقب خودت باش اگر مریض بشی دیگه شانس ازدواج ...

من خیلی از مرد ها و رابطه بدم اومده الان هم تمام رابطه هام زوریه خیلی هم قرص استفاده کردم تست دادم جدیدا منتظر جوابشم