2777
عنوان

توروخدا بیاید

392 بازدید | 39 پست

ناهار خونه مادرشوهرم دعوتیم ساعت ۸بیدارشدم خونه رو تمیزرکردم دوش گرفتم موهام رو اتو کردم لباس پوشیدم آرایش کردم یه رژلب چند روز قبل خریدم خیییییلی رنگش خوشرنگه حالت زرشکی ارغوانی داره حسابی کشیرم رو لبام یعنی انقدر خوشگل شدم خودم فقط از دیدن خودم کیف میکنم شوهرم اومده میگه یالا یالا پاکش کن اونجا مهمون زیاده اگه فقط مامانم اینا بودن ایرادی نداشت مگه فیلم هندیه پاکش کنم چشام رو آرایش نکردم که بتونم این رژ رو بزنم داره گند میزنه تو ذوقم عین مته داره هی تکرار میکنه پاکش کن توروخدا یه راه حل بدین از زیر پاک کردنش در برم 😐😐😐😐😐🤚🥲

یکم کانسیلر بزن روش پخش کن کم رنگ ترش کن ی کوچولو کامل پاک نکن

آخه خوشگلی اش میره این کارو کنم ول کن نیست هی الانم داره با صدای بلند گیگه پاااااککککش کن هی داره میره رو اعصابم انقد داره این کلمه رو تکرار میکنه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پاکش کنرنگ رژلب اونقدر مهم نیست که با شوهرت به مشکل بر بخورید

نمیخوام پاکش کنم چون خیلی بهم میاد😭یه راهی نداری بگی بهم بخدا انقد میگه پاکش کن الانه گغزم رو بکوبم تو دیوار

نمیخوام پاکش کنم چون خیلی بهم میاد😭یه راهی نداری بگی بهم بخدا انقد میگه پاکش کن الانه گغزم رو بکوبم ...

چرا شوهرت و پاک کن😂😂😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

پاکش کن باهاش کل کل نکن... از دوست داشتنه دوستت داره، مردا این مدلی زنشون رو دوست دارن 

منتشو هم بذار سرش یکم خودتو لوس کن بگو فقط بخاطر دل تو اینکارو کردم 

اینجور یه کوپن ازش گرفتی بعدا بهش بگی بخاطر دل تو یکاری برات بکنه 

پاکش کن باهاش کل کل نکن... از دوست داشتنه دوستت داره، مردا این مدلی زنشون رو دوست دارن منتشو هم بذار ...

یعنی هیچ راهی نداره پاک نکنم ؟بخدا انقدر بهم میاد رنگش 🥺