2777
2789
اتفاقا وقتی تو سایت عمومی تاپیک میزنی مسئول احساسات بقیه هستی و البته من تنها معترض نیستم همه ناراحت ...

کاش همه مون با هم متحد بشیم و و کل کاربری هاشو گزارش بزنیم بلکه نی نی سایت کاری کنه

خوشگلترین دختر بور☀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@niniyar‍ نی نی یار این خانم هزارتا کاربری داره همه معترضیم چرا پاسخگو نیستی؟؟دخترای بالای۲۷سال رو ترشیده خطاب میکنه همه معترضیم تایپکای تکراری و خسته کننده بالاتر به یکی گفته چرت و پرت نگو همش فحش میده وسواس فکری داره نشخوار فکری داره لطفا رسیدگی بکن

خوشگلترین دختر بور☀️

کاش همه مون با هم متحد بشیم و و کل کاربری هاشو گزارش بزنیم بلکه نی نی سایت کاری کنه

انشالله که تغییر رویه بده این دوستمون 

وگرنه من هر جا ببینم چنین تاپیک هایی ازش نی نی یارو تگ میکنم 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

انشالله که تغییر رویه بده این دوستمون وگرنه من هر جا ببینم چنین تاپیک هایی ازش نی نی یارو تگ میکنم

متاسفانه پاسخگو نیست نی نی یار!

جدیدا تغییر رویه داده واسه اینکع اعتراض نکنیم به جای بستنی فروش میگه سیب زمینی فروش

خوشگلترین دختر بور☀️

بله دیدم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫