2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی که باید تشخیص بدهه من دخترم یا پسر نینی یاره پس تو تاپیکای. من چرت و پرت نگو@niniyar‍

ممنون که تگ کردی 

اخه باورش سخته دختری چنین حقیر بودن 

تو اون حسابت هم بهت گفتم حق نداری شان و شخصیت دخترها را اینجوری پایین بیاری 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

ممنون که تگ کردی اخه باورش سخته دختری چنین حقیر بودن تو اون حسابت هم بهت گفتم حق نداری شان و شخصیت د ...

حقیر اولا خودتی پاتو از گلیمت درازتر نکن و تو‌چیزی ک بهت مربوط نیست دخالت نکن قبلا هم بهت گفتم من مسول احساسات بقیه نیستم ک چی حس میکنن صدبارم ب نینی یار گفتی محلت نداد یکم روتو کم کن

حقیر اولا خودتی پاتو از گلیمت درازتر نکن و تو‌چیزی ک بهت مربوط نیست دخالت نکن قبلا هم بهت گفتم من مس ...

اتفاقا وقتی تو سایت عمومی تاپیک میزنی مسئول احساسات بقیه هستی 

و البته من تنها معترض نیستم 

همه ناراحتن از این رفتارت

وقتی به خودت که مثلا ۲۷ سالته میگی ترشیده یعنی درباره همه دخترای ۲۷ ساله و بالاتر چنین نظری داری 

و اگه واقعا دختری رفتارهات واقعا زشت و دور از شان یه دختره اگه پسری هم که هیچی 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

اتفاقا وقتی تو سایت عمومی تاپیک میزنی مسئول احساسات بقیه هستی و البته من تنها معترض نیستم همه ناراحت ...

نه نیستیم ما مسول احساسات بقیه نیستیم اگ ب کسی توهین نکنیم مسول چیزی نیستیم هی این چرت و پرتارو نگوووو