2777
2789

شاید با خودتون بگین چه بخیل یا حسودی ولی اینا همش نتیجه خشم بی نهایت منه که آروم نمیشم 

شوهرم ده تا خواهر برادر پولدار داره حالا کاری به خواهراش ندارم اما برادراش همه وضع مالی عالی و عین هم دارن تازه درصدی از ما هم بهترن 

ولی یه نون خشک برای مادرشون و پدرشون نمیخرن خرج صفرر تا صد از جیب ما میره خرج دکتر دوا گوشت برنج مرغ میوه حتی وسیله خونه 

تلویزیونشون سوخت من توقع داشتم نفری ده تومن بزارن رو هم براشون بخرن ولی هیشکی پول نداد شوهر بچه ننه من پنجاه تومن تلویزیون خرید یا هررر خرجی دیگه فکرشو کنید 

اوایل زیاد حرص نمیخوردم چون شوهرم قانعم میکرد وقتی بقیه نمیدن منم ندم گناه دارن تا اینکه فهمیدم خود مادرشوهرم ازشون نمیخواد یبار برادرشوهرم چون مهمون داشتن یه مرغ خرید براشون و مادرشوهرم از جیب شوهرم پول برداشت بزووور انداخت تو ماشین پسرش که مادر تو نداری توقع نمیکنم ازت 😯😯بعدش دید من تعجب کردم گفت اونا بچه دارن خرجشون زیاده توقع نمیکنم شما بچه ندارین دلسوزمید عزیزمین ازتون توقع دارم 

حتی مادرش با پول ما برای دختراش انواع ترشی سبزی اماده میکنه بهشون شام و ناهار میده خدا شاهده تو تاپیکام هست یبار ازش خواستم برام ترشی بگیره خودمم موادشو خریده بودم گفت دستم درد میکنه !!!

هیچوقت کسی ازم تشکر نکرده خواهرشوهرام رک میگن وظیفتونه و پول داداشمه 

خود مادرشوهرم طلبکار 

جاری هامم مستقل و روز بروز شیک تر میپوشن 

اینم یادم رفت بگم بچه ها تمام تفریحات و مسافرت های خانوادگی فقط و فقط با ماشین ما میاد و جلو میشینه من ارزو بدلم مونده با شوهرم عروسی یا مهمونی یا تفریح و جشن فامیلا برم و جلو بشینم یا دوتایی باشیم 

الان اینقد خشمم زیاذ شده که دیگه با یه نون خریدنم وجودم میلرزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این اوصاف حق داری

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
انگار دوتا زن داره شوهرت

دوتا نه، چند تا 😡🤕😡🤕😡🤕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اسی‌شوهر من ۴تا برادرن پدرشون زنده یود خونه زمین داد بهشون فوت کرد جالبه من که مستاجرم شدیم مادر خرج ...

بخدا بقیه یدونه نون بخرن مادرشون پولشو میده چون زناشون سلیطه ن ولی من مادرزاد خاک برسر بدنیا اومدم میدونن صدام درنمیاد