شاید با خودتون بگین چه بخیل یا حسودی ولی اینا همش نتیجه خشم بی نهایت منه که آروم نمیشم
شوهرم ده تا خواهر برادر پولدار داره حالا کاری به خواهراش ندارم اما برادراش همه وضع مالی عالی و عین هم دارن تازه درصدی از ما هم بهترن
ولی یه نون خشک برای مادرشون و پدرشون نمیخرن خرج صفرر تا صد از جیب ما میره خرج دکتر دوا گوشت برنج مرغ میوه حتی وسیله خونه
تلویزیونشون سوخت من توقع داشتم نفری ده تومن بزارن رو هم براشون بخرن ولی هیشکی پول نداد شوهر بچه ننه من پنجاه تومن تلویزیون خرید یا هررر خرجی دیگه فکرشو کنید
اوایل زیاد حرص نمیخوردم چون شوهرم قانعم میکرد وقتی بقیه نمیدن منم ندم گناه دارن تا اینکه فهمیدم خود مادرشوهرم ازشون نمیخواد یبار برادرشوهرم چون مهمون داشتن یه مرغ خرید براشون و مادرشوهرم از جیب شوهرم پول برداشت بزووور انداخت تو ماشین پسرش که مادر تو نداری توقع نمیکنم ازت 😯😯بعدش دید من تعجب کردم گفت اونا بچه دارن خرجشون زیاده توقع نمیکنم شما بچه ندارین دلسوزمید عزیزمین ازتون توقع دارم
حتی مادرش با پول ما برای دختراش انواع ترشی سبزی اماده میکنه بهشون شام و ناهار میده خدا شاهده تو تاپیکام هست یبار ازش خواستم برام ترشی بگیره خودمم موادشو خریده بودم گفت دستم درد میکنه !!!
هیچوقت کسی ازم تشکر نکرده خواهرشوهرام رک میگن وظیفتونه و پول داداشمه
خود مادرشوهرم طلبکار
جاری هامم مستقل و روز بروز شیک تر میپوشن
اینم یادم رفت بگم بچه ها تمام تفریحات و مسافرت های خانوادگی فقط و فقط با ماشین ما میاد و جلو میشینه من ارزو بدلم مونده با شوهرم عروسی یا مهمونی یا تفریح و جشن فامیلا برم و جلو بشینم یا دوتایی باشیم
الان اینقد خشمم زیاذ شده که دیگه با یه نون خریدنم وجودم میلرزه