2777
2789
عنوان

پریودی بسیار زجرآور امروز من

58 بازدید | 11 پست

هرماه که پریود میشم، صبحش درد سراغم میاد که یه مُسکِن میخورم و دردم واقعا کم میشه.

امروز صبح، پریود شدم 

ولی هم اسهال شدم، هم حالت تهوع دارم😭هم بدنم داره میلرزه.عرررق سرد کردم و لباس تنم خیس شده😭

ناشتا یدونه نوآفن خوردم(میدونم ضرر داره ولی پاهام جون نداشت که برم اشپزخونه و یه چیزی بخورم)

چرا اینشکلی پریود شدم؟!😭 

بدنم داره میلرزه همین الانم😑😑😑

دعا کن پریود شم منم 🤕 

بدنت ضعیفه صبحانه بخور یه چیز گرم 

شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا همزمان سرما هم خوردی

شیاف دیکلو هم خوبه 

البته بعد دو سه ساعت

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دعا کن پریود شم منم 🤕 بدنت ضعیفه صبحانه بخور یه چیز گرم

سابقه نداشته اینجوری پریود بشم.

نوافن که خوردم ، دردم کمتر شده.اما بدنم میلرزه😭هیچکس خونه نییست که صداش کنم و برام چیزی بیاره.

ان شاءالله که پریود بشین🥺🌹

این حال هر ماهه منه.دل درد وحشتناک افت فشار و تهوع🙁🙁🙁۴ ساعت یه بار مفنامیک،کلا هم میشینم رو کیسه ...

بنظرم چیزی که استمرار داره و مرتبا داره تکرار میشه، نیاز به بررسی داره. 

چرا دکتر نمیرین؟!

من همین الان، بدنم میلرزه!!دوتا پتو کشیدم روم😔

عررق سرد ، بخدا عرق رو احساس میکنم که روی پوست بدنم، میاد پایین😅🤭😭😭😭

قبلاچه شکلی میشدی

من صبح ها پریود میشم. به محض اینکه دردم شروع بشه یدونه مُسکِن میخورم و دردم کم و کمتر میشه.

اما امروز که پریود شدم، بدنم میلرزه،عرق سرد دارم، حالت تهوع دارم ,درد شدید در قسمت شکم

بنظرم چیزی که استمرار داره و مرتبا داره تکرار میشه، نیاز به بررسی داره. چرا دکتر نمیرین؟!من همین الا ...

دکتر زیاد رفتم،پلی کیستیکم ولی میگن اون‌نمیتونه دلیلش باشه.هیچ مورد دیگه ای نبود.مامانم هم مثل من پریود میشد