2777
2789

برای عقد خواهرم دوتا از عموهام نیومدن، یکیشونو میدونستیم نمیاد ولی اون یکی رو خیلی تعحب کردیم اخه رابطه مون بد نبود. البته ما هم خیلی ناراحت نشدیم و عین خیالمون نبود چون بقیه بودن ولی دلم واسه بابام سوخت توقع نداشت به داداشاش زنگ بزنه دعوت کنه ولی نیان.

با اینا چطور باید رفتار کرد؟

هیچی فقط باید خط زد و دیگه ارتباط نداشته بلشید مگه بچه ادم چندبار عروسی میگیره 

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل سگ بهشون ندید 

منم داداشم و زن داداشم برا عروسی دخترم نیومدن 

منم دیگه محلشون نذاشتم التماس کردن و اشتی کردم ولی مثل یه همسایم باهاشون و قسم خوردم برا اولین بچش عروسی نرم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عروسیم نیومدند عروسی هیچ کدو بچه هاشون نرفتم هر چند عروسی بچه های بعدی اومدند ولی من نرفتم  حتی الان که خیلی با بابام خوبن هیچ رفت و امدی ندارم مگر خونه پدم ببینمشون

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
آدم هیچوقت یادش نمیره

برادرشوهرم مارو عروسی دخترش دعوت نکرد .روز عروسی زنداداش جاریم زنگ زده امشب عروسیه بیاید حتما .مسخرهها .ماهم نرفتیم الانم التماس می‌کنند رفت وامد کنیم ولی ما دوست نداریم دیگه .

کیا نیومدن؟ درجه یک بودن؟

یکی از خاله هام عمو دایی همشونم بهونه های مسخره آوردن،منم تو روشون گفتم من اونایی که میخواستم اومدن بقیه مهم نبودن 😄برگ و بارشون ریخت 

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋