2777
2789

من همیشه استفاده مییکنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه کالا رو مرجوع کنیم پول به حسابمون بر میگرده؟ من پیش پرداخت رو دادم و سط اول رو هم دادم ولی فقط پ ...

من تا حالا از دیجی مرجوع نکردم

ولی از اسنپ شاپ مرجوع کردم

اعتبار اسنپ همون روز به حسابم برگشت

پولی که پرداخت کرده بودم طی سه مرحله 4 روز بعد به حسابم برگشت

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اعتبارتون چقدر بود؟

2 میلیون 4 قسطه بدون ضامن

یه 40 میلیون هم با چک صیادی کولر خریدم

عزیزم میشه بگی شرایطش چیه

شرایط‌خاصی نداره

دیجی پی‌نصب‌کنید خودش باتوجه ب خریدهای قبلیتون‌یاحال چیزهائی ک‌خودشون میدونن بهتون اعتبار میدن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

اگه کالا رو مرجوع کنیم پول به حسابمون بر میگرده؟ من پیش پرداخت رو دادم و سط اول رو هم دادم ولی فقط پ ...

کل پول خریدتونو بهت برمیگردونه ولی اول هرماه‌باید اقساطتونو پرداخت کنید

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست