2777
2789

هدف گذاری اول از ساعت مطالعه پایین شروع کن 

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قله های خیلی بزرگیو فتح نکردم ولی تقریبا آدم با استمراریم 

توی درس توی کاهش وزن و توی زبان 

مهم اینه یه جیزیو از ته دلت بخوای 

و اینکه مهتر از اون روزاییه که انگیزه نداری

تو دو روز انگیزه داری میری کاریو انجام میدی 

اما نقطه ی عطف تو با بقیه اینه که روزی که حوصله نداری ، خسته ای ، انگیزه نداری هم بری برنامت رو انجام بدی

من قله های خیلی بزرگیو فتح نکردم ولی تقریبا آدم با استمراریم توی درس توی کاهش وزن و توی زبان مهم این ...

نه من میخوام حتی وقتی حالم به هم میخوره با کتک و همراهی که شده بخونم چون من با زور یوسی مس تموم کردم و خطاط هستم و حافظ بیست جز قرآن منو تا کسی کتک نزنه کاری نمیکنم