2777
2789
عنوان

نی نی سایت جای مردهاست خیلی هم خوبه اگه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4398 بازدید | 208 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا 🙄 قبلا میگفتم طلاق ها تقصیر مردهاست الان میبینم ننههههه زن بدرد نخور زیاد داریم 🤢از تنبل ...

زن ستیزی در زشت ترین حالتش!

کاش یه سایت بود شما نوشته های مرد ها رو هم بدون سانسور میخوندید بعد حرف مفت میزدید 

انقدر توی نینی سایت زنایی مثل شما رو دیدم که بزرگترین دشمنمُ الان مردا نه،بلکه خودتون میدونم!!!

😂😂😂😂😂 وت بر خه

اینجور حرف زدن در شأن ی دختر نیس بخدا من ده ساله عضوم اینجا به کسی بی احترامی نکردم البته برمیگرده به اصالتم 

#بختیـــــــــاری‍ ‍ 

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

ببین هم خوبه هم بد ممکنه یکی بیاد اینجا اینا رو بخونه قدر زن شو بدونه ممکنه یکی بیاد بخونه کلی به زن ...

دقیقا

مثل بعضی خانما طبق تاپیکای نی نی سایتی زندگیشونو‌پیش میبرن،به شوهره شک میکنن،،آخر سر به پوچی که میرسن خودشون تاپیک لعن و نفرین به نی نی سایتیا میزنن

اینجور حرف زدن در شأن ی دختر نیس بخدا من ده ساله عضوم اینجا به کسی بی احترامی نکردم البته برمیگرده ب ...

من هم بختیاری ام 

من هم خندم گرفت گفت همه مردها اینجا بی پول وزشتن 

ولی اینکه اکثرا خاله زنکن رو درست میگه

اصولاً کسایی که به خودشون میگن مظلوم چه کارهایی که نکردن 

یکی چهارتا کار و تفریح کوچولو موچولو چیزی نیست شماها حساسین و الکی بزرگش میکنین 

از کاه کو میسازین  بابا بشینین سرجاتون زندگیتونو بکنین  سرتون تو لاک زندگی خودتون باشه چیه پاپیچ ماها میشین  کجارفتی کجا میری چیکار میکنی اون کی بود این کی بود اون چی گفت تو چی گفتی   ول کنید بابا. اینهمه کجنکاوی رو رو چرخه طبیعت و بحران آب و هوا و آلودگی بذارین روزی صد تا اختراع جدید دارین بخدا 

خب مردا یه روحیات خاصی دارن ک دوس دارن براورده بشه دیگه 

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

من هم بختیاری ام من هم خندم گرفت گفت همه مردها اینجا بی پول وزشتن ولی اینکه اکثرا خاله زنکن رو درست ...

بش بفهمونم خوشتیپا بختیارین یا چی ؟؟؟؟

خوشبختم همتبار🌹

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

زن ستیزی در زشت ترین حالتش!کاش یه سایت بود شما نوشته های مرد ها رو هم بدون سانسور میخوندید بعد حرف م ...

خانم محترم من اصلا زن و مرد نمیشناسم من طرف حق میگیرم میخواد تو جسم یک مرد باشه یا زن

اگر من زن ستیزم امثال شما هم جنسیت زده اید که طرف خیانت و تن پروری و دروغی میگیری

صرف اینکه تو جسم یک زن بوده!!

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir