2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که من دیدم پسرایی که خواهر ندارن با همسرشون مهربون تر و باگذشت ترن چون وجود یه دختر توی زندگی شون رو اتفاق خیلی بزرگی میدونن!

از طرفی خواهر شوهری هم نیست که دائم حسادت کنه و دنده بده به داداشش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

سلامخصوصا اگه پسر اولی باشه بدون خواهر رفتار با خانم روبند نست.

در ضمن یکسری خرجهای  عادیی خانم رو بلد نیست و زیاد میدونه.

عروس اول تو همچین خانواده ای اذیت میشه.همه فکر میکنن ولخرجی.برای عروسای بعدی یه چیزایی راحت تر میشه 

واقعیت اینه خیلی فرقی نداره 

همسر من دو تا خواهر داره

از همه نظر خوب و بی حاشیه و عالین 

اما اگه به همسرم بگم دیگه نمیخوام خواهرت تو زندگیمون باشه بدون دلیل قبول میکنه 

خیلیا هم هستن خواهر ندارن اما با همسرشون بدرفتاری میکنن و الویت خواهرشونه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حالا بشگونم بگیری من حرفمو میزنم 😂

دو طرف ادم باشنو با فرهنگ اصن ربطی نداره 

همسرم ۴ تا خواهر داره یکی از یکی گلتر 

ارتباطمون فوق العادست خداروشکر همسرمم که نگم خواهراش گلن خودش دگه چی🤭

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

فک کنم اونی ک خواهر داشته باشه روحیه دخترا رو بهتر بشناسه و لطافت دخترونه و چپکی فکر کردنشونو بدونه ...

نشگون بشگون همین که با دو انگشت اشاره و شصت یه تیکه از گوشت ران طرف مقابل را میگیری و دایره وار می چرخونی تا کبود بشه و دردش بیاد 😝

ادمی ک از خواهربگذره خیلی جالب نیس

جالبی آدما به این مسائل نیست
چه بسا مردایی که به خاطر خواهر ، همسرشونو له میکنن . اگر انتخاب شما اون مردا هستن که خب سلیقه هامون متفاوته 😅

من خودم به خاطر همسرم خواهر و برادر که هیچ ، از تمام دنیا و آدماش میگذرم 😉

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩