vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5411 عنوان بنظرتون کسی که خواهر نداشته بیشتر زنشو دوس داره یا کسی که خواهر داره 119 بازدید | 13 پست . هر کی گفت ربطی ندتره بهش بشگون میگیرماااا نگی نگفتی 😝🤏 دیروز | 08:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13651 چیزی که من دیدم پسرایی که خواهر ندارن با همسرشون مهربون تر و باگذشت ترن چون وجود یه دختر توی زندگی شون رو اتفاق خیلی بزرگی میدونن!از طرفی خواهر شوهری هم نیست که دائم حسادت کنه و دنده بده به داداشش من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
amirisara عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 6404 سلامخصوصا اگه پسر اولی باشه بدون خواهر رفتار با خانم روبند نست.در ضمن یکسری خرجهای عادیی خانم رو بلد نیست و زیاد میدونه.عروس اول تو همچین خانواده ای اذیت میشه.همه فکر میکنن ولخرجی.برای عروسای بعدی یه چیزایی راحت تر میشه
mohammadd1 عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 195 فک کنم اونی ک خواهر داشته باشه روحیه دخترا رو بهتر بشناسه و لطافت دخترونه و چپکی فکر کردنشونو بدونه حال بیشگون چی چی هس ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 2762 واقعیت اینه خیلی فرقی نداره همسر من دو تا خواهر دارهاز همه نظر خوب و بی حاشیه و عالین اما اگه به همسرم بگم دیگه نمیخوام خواهرت تو زندگیمون باشه بدون دلیل قبول میکنه خیلیا هم هستن خواهر ندارن اما با همسرشون بدرفتاری میکنن و الویت خواهرشونه مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
cello1373 عضویت: 1403/12/13 تعداد پست: 626 واقعیت اینه خیلی فرقی نداره همسر من دو تا خواهر دارهاز همه نظر خوب و بی حاشیه و عالین اما اگه به همس ... ادمی ک از خواهربگذره خیلی جالب نیس
عایش عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7612 حالا بشگونم بگیری من حرفمو میزنم 😂دو طرف ادم باشنو با فرهنگ اصن ربطی نداره همسرم ۴ تا خواهر داره یکی از یکی گلتر ارتباطمون فوق العادست خداروشکر همسرمم که نگم خواهراش گلن خودش دگه چی🤭 من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
vifihch مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5411 فک کنم اونی ک خواهر داشته باشه روحیه دخترا رو بهتر بشناسه و لطافت دخترونه و چپکی فکر کردنشونو بدونه ... نشگون بشگون همین که با دو انگشت اشاره و شصت یه تیکه از گوشت ران طرف مقابل را میگیری و دایره وار می چرخونی تا کبود بشه و دردش بیاد 😝
mohammadd1 عضویت: 1404/09/07 تعداد پست: 195 نشگون بشگون همین که با دو انگشت اشاره و شصت یه تیکه از گوشت ران طرف مقابل را میگیری و دایره وار می چ ... اوووو چ. بد😵 الفراااار ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 2762 ادمی ک از خواهربگذره خیلی جالب نیس جالبی آدما به این مسائل نیستچه بسا مردایی که به خاطر خواهر ، همسرشونو له میکنن . اگر انتخاب شما اون مردا هستن که خب سلیقه هامون متفاوته 😅من خودم به خاطر همسرم خواهر و برادر که هیچ ، از تمام دنیا و آدماش میگذرم 😉 مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد