2777
2789

تک دخترم و فرزند آخر. مادرم به شدت پسر دوست و عروس دوست هست. مثل کوه پشت عروسا هست. عروس اولمون مادرم دوست نداره چندین بار گفته دوری و دوستی . مادرم بهش گفت چه دور باشی چه نزدیک عزیزی برام. و چند بار تو جمع گفته مادر شوهرا هیچ وقت عروس دوست ندارن. مادرمم گفته تو هم مثل دخترمی هیچ فرقی نداری..... تا حالا نشده هیچی برام بخره ولی هر جا بریم هرچی ببینه میگه اینو بخرم برای عروسم. دیروز رفته چهار تا پتو جنس خوب برای عروس خرید اونم گفت من لازم ندارم بده دخترت. مادرم گفت برای دخترم خریدم لازم نداره. حالا ۴ تا پتو سربازی برای من خریده. مادرم به زور بهش داد گفت داشته باش لازمت میشه. کلا دیروز دیرم برای عروس سفره مهمانی خریده بهش داد باز من دلم گرفت. در کل جهیزه ای خیلی الکی به من داد و من تو این چند سال هر وقت برم بازار خرید میکنم از سرویس گرفته تا استکان تا بالش و هفته پیش تشک خریدم کلااااا با چند قلم منو از سر خودش باز کرد. تازه بعضی وقتا میاد خونم میگه وااای من این دستگیره ها رو داده بودم به تووو. برمیداره میگه با خودش میبره بده عروس. حتی چادر سفیدی که بهم داد دیدم رفت داد به عروس. بهش گفتم این چادر من بود. گفت تو لازمش نداشتی که. راست میگه لازم نداشتم ولی حدااقل ازم اجازه میگرفت

هزااااران مورد هس بخوام تعریف کنم اینقدر دلم پره تو روز گریه میکنم چرا دوستم نداره. خیلی سعی کردم برام مهم نباشه ولی وقتی میلینم برای عروسا بلده و شعورش میرسه فقط برای من این طوره چیکار کنم. عروسامون در کل خیلی خوبن ولی منم خوبم با همه خوبم و هیچ مشکلی ندارم

منم اوایل فکر میکردم جوگیر هست ولی ۹ ساله جوش نخوابیده. عروسمون به شوهرم چند بار حرف بد زد بعد رفت به مادرم گله کرد و مادرم توپید به شوهرم. به مادرم گفتم خودش حرف بد زد و بابامم شاهد بود وقتی بابام تعریف کرد. مادرم گفت عروسم برام عزیزه من باید ازش دفاع کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر مادرم عروسمون و معمولی میبینه چون بچه مردم فقط احترام میزاره همین 😃😃😃

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بنظرم تو بخاطر رفتار نامتناسب مادرت که تورو سیراب از توجه نکرده نسبت به عروساتون حسادت داری!دمش گرم اگه انقدر بفکر عروساشه!اینکه به عروس خوبی کنه هیچ منافاتی بااینکه به تو هم محبت کنه نداره تو اگه تک فرزند بودیم مادرت بنظرم همین بوددرفتارش رک و راست باهاش حرف بزن

خواهرم ، دختر همیشه توی قلب مادر جا دارهجدا اینکه میگی پسر دوستهمگه میشه آدم بچشو دوست نداشته باشه

چرا یکبار بغلم نکرده چرا بوسم نکرده. پسرم تک نوه هست . هر روز تو بازار مبچرخه نشده یکبار یک چزیزی برای بچه بخره

بنظرم تو بخاطر رفتار نامتناسب مادرت که تورو سیراب از توجه نکرده نسبت به عروساتون حسادت داری!دمش گرم ...

من رابطم با عروسا خوبه هیچ حسادتی ندارم. خونه مادرمم به خاطر عروس میام. من از رفتار مادرم ناراحتم. حتی دیروز عروس دوم بهم گفت چرا مامانت با تو اینجوری رفتار میکنه و من زدم زیر گریه

دقیقا مامان منم همینه   اخلاقاش با مامانم مو نمیزنه با این تفاوت که مامانم علاوه بر عروس   خودشو چند تکه میکنه واسه خواهراش و خواهر زاده هاش ولی به ما سال به سال یه زنگ نمیزنه همش با منو خواهرام قهره

به نظرم جدی با مادرت حرف بزن چیه خاطر ناراحتی‌هات  ی مدت باهاش اصلا قهر کن مریض بشه خدایی نکرده اولین کسی که دوستش میگیره تو هستی من فکر نمیکنم عروس بیاد کمک

دوست نداره نداشته باشه حداقل از حقت دفاع کن

دقیقا مامان منم همینه اخلاقاش با مامانم مو نمیزنه با این تفاوت که مامانم علاوه بر عروس خودشو چند ...

نه مامانم نسبت به فامیلاش هیچ کاردی نداره و نرماله فقط نسبت به پسر و عروس