2777
2789

شده ت اطرافتون اقا باشه طلاقش رو از فامیل پنهان کنه علتش چیه براچی اینکارو میکنن خب؟

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

چطور یکی از فامیل جدا بشه از همسرش و نشه که بفهمیم اطراف ما اینجوری نبوده هر جور باشه خبرش می پیچه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

انقدر که همه میگن اقا مقصره 

از قضاوتها و حرفا و سرزنشها 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور یکی از فامیل جدا بشه از همسرش و نشه که بفهمیم اطراف ما اینجوری نبوده هر جور باشه خبرش می پیچه

من یکیو میشناسم ک جدا شده حتی خاله هاش نفهمیدن و بهشون نگفتن علتش چیه خب 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
من یکیو میشناسم ک جدا شده حتی خاله هاش نفهمیدن و بهشون نگفتن علتش چیه خب

یا حوصله سرزنش بقیه رو نداشته یا هم میخواسته باز به زنش برگرده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
علتش اینه ما مردا بدبختیم.هر زنی هم جدا میشه میگه مرده معتاد بود.بهونه ها جدید هم ندارن.چی شده همه م ...

حالا معتادم نباشن لابد زن رو به جایی رسوندن که طلاق رو ترجیح داده دیگه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

والا اگه این چیزا دلیل باشه.اصلا شده مد.طرف زیر پاش نشستن الان پشیمونه

چرا هر زنی که بخواد جدا بشه بهش انگ میزنین که زیر پاش نشستن ؟؟؟؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من فکر میکردم اقایون اصلا براشون مهم نبست که جدا شدن .برا همین اصلا راجع بهش حرف نمیزنن .اکثرا هم در گیر احساسی ندارن یکی که طلاق گرفت یا خدایی ناکرده فوت شدن سریع نیرین برا ازدواج بعدی .البته گاهی هم مردی پیدا میشه.که زن نگیرهد.وهیچکس مثل همسرش نشه ..

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

چرا هر زنی که بخواد جدا بشه بهش انگ میزنین که زیر پاش نشستن ؟؟؟؟؟

چون فکر میکنن جای دیگه حلوا خیرات میکنن.من ی سوال می پریم.کدوم مردی زن می گیرا که طلاقش بده؟

ولی زنا مخصوصا جدیدن یکی ۱۲ ساعت بعد ازدواج جدا شده مهریشو گرفت و رفت

چون فکر میکنن جای دیگه حلوا خیرات میکنن.من ی سوال می پریم.کدوم مردی زن می گیرا که طلاقش بده؟ولی زنا ...

همون طوری که زن گرفتن ولی چشمو دلشون جایی دیگم هرز میره