2777
2789
عنوان

بیا بگو چرا بیداری 🤨🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 115 پست
عزیزم منم همینم هی گشنم میشه

چه امصای باحالی 

در مورد آزمون شهری تو امضات گفتی موقع آزمون آرامشتو حفظ کن نکات رو با آرامش و اصولی انجام بده

پارک دوبل و راهنما زدن و خاموش نکردن ماشین مهمه ولی اگه ماشین خاموش کرد یا راهنما نزدی هول نکن بگی رد شدم تموم شد ادامه کار رو بار اصولی انجام بده 

موقع دنده عقب حتما دستت پشت صندلی کارشناس باشه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

فدات شم. اندازه موهای سرم کتک خوردم. از مادر و خوارشوهر خیلی کشیدم. از شانس بدم شوهرم هم بچه ننه و خ ...

دلمو کباب کردی بخدا 😢😢😢 چه صبور بودی این همه سال تحمل کردی

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرکار

موفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چه امصای باحالی در مورد آزمون شهری تو امضات گفتی موقع آزمون آرامشتو حفظ کن نکات رو با آرامش و اصولی ...

دورت بگردم قبول شدم ولی یادم رفته امضا رو تغییر بدم مرسی ازت 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خخخخ بگیر بخواب

بچه که بودم تیزهوشان قبول نشدم. بابام بهم منت میکرد که فلانی قبول شده تو قبول نشدی.

الان پسر کلاس ششم دارم همه کار براش کردم که قبول بشه. خودم پا به پاش میخونم تا قبول بشه. وقتی مدرسه هست هم دارم میخونم و نکات تستی در میارم.

حالا شوهرم به من میگه بگذار خودش بخونه. من میدونم که خودش نمیتونه تنهایی بخونه.

نمیتونه تست هایی که اشتباه زده تحلیل کنه.

حالا ار دیروز بیکارم.

حوصله ام سر رفته.

انگار دلخوشیم از من گرفته شوهرم. دلم خوش بود که بشینیم باهم بخونیم.الان بیکارم.

میگه من گفتم که تو بری تفریح. همش پای درس نباشی.

خوب کدوم تفریح؟!

میگه مثلا بزی بازار.

خوب وقتی پول نیست من بدم بازار چی کار کنم؟

دورت بگردم قبول شدم ولی یادم رفته امضا رو تغییر بدم مرسی ازت 😘😘😘

خدارو شکر 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

دلمو کباب کردی بخدا 😢😢😢 چه صبور بودی این همه سال تحمل کردی

عزیزم . مجبور بودم. چهار سال پیش دیگه تصمیم گرفتم برم. اما متاسفانه یه روز هم دووم نیاوردم. نتونستم اخلاق پدرم رو تحمل کنم. پدرم دیکتاتور که از بچگی من رو تحقیر و تهدید به مرگ کرده. یه آدم افراطی جوری که من ترم آخر اتاق عمل بودم ولی بیماری اعصاب گرفتم و نتونستم سر کار برم. بعدش مامانم تو 21 سالگی چون نمی‌خواست جواب حرف مردم رو بده من رو زوری شوهر داد که نگن ترشیدم. . شاگرد درسخون به خاطر خونواده سمی شده یا آدم افسرده.😭

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭