2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

238 بازدید | 20 پست

سلام خانما من روز ۱۴انتقالمم بی بی چک زدم مارک بتا ولی مشکوک زیر ۵دقیقه خط افتاد صورتی اما این خط با فاصله زیاد جوری ک یخوردش پیداست کاست رو باز کردم تا واضح دیدمش میترسم برم ازمایش بدم چون بار چهارمم ای وی اف کردم وچند یار سقط داشتم کسی می دونه مثبت یا نه

بزار

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه انگار منفیه

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

چقدر خط دوم دوره...

به نظرم باید بدون استرس دوباره بی بی چک بذاری 

از یک دکتری شنیدم میگفت آز خون رو خیلی زود ندید خون رقیق میشه مستعد سقط میشی.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
مشکلت چیه؟۴باز ای وی اف هزینه هاش خیلیه هر باز ۳۰۰ میلیون از کجا میاریببخشید سواله

مشکلم ایمنی بدنم بود ک ای وی ای جی گرفتم این بار لنفوسیت ترابی کردم کلی زجر کشیدم 

ازکجا میارم ؟!۳۰۰میلیون نیست در خد ۴۰یا ۵۰میلیون ک اونم مجبوریم از خودمون خوراکمون مسافرت همه چیمون میرنیم برا بدست اورذن یه بچه 

مشکلم ایمنی بدنم بود ک ای وی ای جی گرفتم این بار لنفوسیت ترابی کردم کلی زجر کشیدم ازکجا میارم ؟!۳۰۰م ...

خدا کمکت کنه به حرمت علی اصغر خدا بهتون یه چه سالم بده

منم ۲ساله اقدامم خبری تیس خیلی سخته

خدا کمکت کنه به حرمت علی اصغر خدا بهتون یه چه سالم بدهمنم ۲ساله اقدامم خبری تیس خیلی سخته

من ۱۰سال ۵بار سقط کردم ۴بار ای وی اف تو این سقط هام خارج رحمی داشتم لوله ام در اورذن الانم از تزریق ای وی ای جی و لنفوسیت تراپی تا خیلی کارا دیگه ک همش اذییت کننده و هزینه برن واقعا دیگه بریدم خوشحال شدم گفتم بلکه مثبت اخه زیر ۵دقیقه خط انداخت ولی خط دوره زیاد پناه برخدا