2777
2789
عنوان

چالش های بچه داری ما تموم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 32 پست

ای خدا کهیر زدم خدایا بچه داری سخته من از پسش برنمیام 😢😢😢

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم چندوقتشه پسر من ۶ ماهشه الان یک شبه راحت نخابیدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا حواستون باشه خیلی از دکترا نمیگن شربت های آنتی بیوتیک اسهال اوره ،وقتی این دارو رو میدید کنارش غذاهای سفت بدید مثلاًسیب زمینی آبپز،ماکارونی،(پودر پلانتاژل از داروخانه بگیر برای اسهال خوبه) که بچه اسهال نشه،گوش دردشم احتمالا عفونت گوش داره ،اگه دردش زیاده دستمال گرم کن بذار روش ،ما عنبر نسا دود میکنیم جلو گوش میگیریم بهتر میشه،البته دکتر باید ببری،اینا فقط برای کم کردن دردشه

این نیز بگذرد...

ای خدا کهیر زدم خدایا بچه داری سخته من از پسش برنمیام 😢😢😢

توکل به خدا کن ،خدا بچه رو که میده ،توانشم به مادر میده،من خودم بچه نداشتم ازینایی بودم که خوابم سنگین بود عمراً از خوابم بگذرم ،الان همش شبا بیدارم به بچه ها سر میزنم،اصلا بعد مادر شدن و قبلش خیلی فرق داره

این نیز بگذرد...

توکل به خدا کن ،خدا بچه رو که میده ،توانشم به مادر میده،من خودم بچه نداشتم ازینایی بودم که خوابم سنگ ...

عزیزم من بچم چند ماه دیگه بدنیا میاد خیلی میترسم زندگیم خراب بشه خیلی میترسم از پسش برنمیام با کولیک چ دلدرد اینا چیکارکنم 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دختر منم از دیروز علائمش شروع شده اسهالش شدید نیست ولی دل درد داره واسه اولین بار خوددرمانی کردم دیفن هیدرامین و استامینوفن بهش میدم بخاطر شلوغی مطبا و کلینیک‌ها دکتر نبردمش

من سه تا بچه پشت سرهم دارم همیشه فصل سرد سال درگیرم

یه تجربه ای که بارها بهش اعتماد پیدا کردم اینه...

حتما و حتما آبی که مصرف می‌کنین قبل از خوردن بجوشون و بذار سرد شده بعد بخورین 

آب بشدت آلوده هست و کلی بیماری به بچه منتقل می‌کنه 

من یک هفته تنبلی کنم و آب رو نجوشونم دوباره بچه هام مریض میشن

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عزیزم من بچم چند ماه دیگه بدنیا میاد خیلی میترسم زندگیم خراب بشه خیلی میترسم از پسش برنمیام با کولیک ...

بچه که زندگی رو خراب نمیکنه ،خدا کنه شوهرت کمکت باشه اینطوری خیلی راحت از پسش بر میای وگرنه خوب مثل من بیشتر فشار رو خودته من فقط بیخوابی اذیتم میکرد چون گفتم خیلی خوابالو بودم بعدشم فقط نمی‌رسیدم غذا بپزم شما از الان یاد بگیر غذاهای راحت و مقوی تو زمان کم درست کنی همین بقیش کاری نداره

این نیز بگذرد...

بچه که زندگی رو خراب نمیکنه ،خدا کنه شوهرت کمکت باشه اینطوری خیلی راحت از پسش بر میای وگرنه خوب مثل ...

عزیزم شوهرم کارش دوره روزا اصلا خونه نیس شب میاد خستس از الان فک میکنم دست تنهام 😢 بااینکه مامانم هس ولی خب همیشه ک نمیتونه بنده خدا 

چه خوب گفتی عزیزم اگه فریزرم جدا میذاشت غذا فریزر میکردم ماه اخر بارداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شوهرم کارش دوره روزا اصلا خونه نیس شب میاد خستس از الان فک میکنم دست تنهام 😢 بااینکه مامانم ه ...

شوهر منم هیچوقت نبود خودم تنها بودم بچه هامم پشت هم بودن ،قوی باشو به خودت اعتماد کن ،اگه انشالله داری،یخچالتو ماه آخری پر کن،مرغ بیشتر بخر چون زود می‌پزه و خیلی غذاها میشه باهاش درست کرد،انشالله زایمان راحتی داشته باشی

این نیز بگذرد...