2777
2789
عنوان

چالش های بچه داری ما تموم نمیشه

418 بازدید | 32 پست

۱ هفته کامل دلپیچه و اسهال داشت همراه با درد و آه و ناله که همه فکرمو درگیر کرده بود

بلافاصله بعد از خوب شدن بدجور سرماخورد با تب بالا و سرفه های شدید که یه هفته خوابو ازمون گرفت الان تازه بعد یه هفته بهتر شده که از ۳ شب تا الان بی وقفه گریه میکنه میگه گوشم درد میکنه

دیگه کم اوردم

آماده نشستم صبح بشه ببرشم دوباره دکتر

خدایا من گناهم چیه

متاسفم برای تجربه تلخی که داشتی

من مجردم

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مث منی واسه اسهال بستری شد الان ده روزه پدرم دراومده سرفه

به نطرت اسهال از چیه؟

من ۲۲ ام 

ممکنه ویروس باشه؟ 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

منم دوتا دخترام باهم اینجوری شدن سه هفته درگیرشون بودنم دخترامم کوچیک یکی دو ساله یکی 6 ماهه 

ب دخترای من شربت اموکسی کلاو داد برا گوش دردشون 

بمیرم براشون 

خیلی اذیت شدن 

خیلی بیماری سختیه

بله دکتر گفت اسهال بیشتراز ۲ روز ویروسیه فقط

آخه ببخشید من  مداوم نیست 

مثلا هفته ای یک بار اینجوری میشه 

از ۳هفته پیش تا به الان ۳ ۴ بار  اسهال شدم 

اینم به نظرت ویروسه؟

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

آخه ببخشید من مداوم نیست مثلا هفته ای یک بار اینجوری میشه از ۳هفته پیش تا به الان ۳ ۴ بار اسهال شد ...

شماباید بریدکترگوارش  چون ممکنه معده یا رودت مشکل داشته باشن اینویروس نیس

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص