ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6095 عنوان وقتایی که 62 بازدید | 3 پست خونه خالیه خیلی بهم خوش میگذره تنهایی کلی غذا و خوراکی جدید درست میکنم هر کاری دلم بخواد انجام میدم اصلا انگار ملکه میشم😂بعد الان خوشحال بودم صبح بیکارم خونه هم خالی میشه مامان بابام میرن سرکار که یادم اومد ای وای امروز پنجشنبه اس تعطیله💔 با شما مخالفم. 1404/09/13 | 05:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4876 همون خوراکی ها و غذا های خوشمزه روبا مامان بابات بخور ودخترم براشون یه روز خوب بساز خستگی کار از تنشون در بیاد انشالله خیر ببینیچند سالته گلم خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
ghshiva مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6095 همون خوراکی ها و غذا های خوشمزه روبا مامان بابات بخور ودخترم براشون یه روز خوب بساز خستگی کار از ت ... منظورم از خوراکی چیزای چرت و پرتیه که فقط خودم میخورم اونا نمیخورن😂😂۲۱ با شما مخالفم.
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4876 منظورم از خوراکی چیزای چرت و پرتیه که فقط خودم میخورم اونا نمیخورن😂😂۲۱ ای بابا شیطون بزرگ شدی دیگه فکر کردم کوچولوییانشالله همیشه خوش باشی خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"