2777
2789

يك سالو نيمشه 

عادت كرده بره موقعزخواب پشت در ورودي 

دستشو ميكنه از پايين در بيرون 

امشب سه بار بلندش كردم بردمش دوباره پاشد رفت 

دفعه اخر كه يه دور كل خونه رو هم راه رفت 

چشماشم بازه ها 😭

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

درست میشه

شنیدم یه نفر هم اطراف ما اینجوری بود تو بچگیش

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ووی خدوو چه بانمککککک 😄😄

ميترسم يكي پا بزاره روش مدام تو رخت خوابش نيست 

ميترسمم موندگار بشه توش

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ميترسم يكي پا بزاره روش مدام تو رخت خوابش نيست ميترسمم موندگار بشه توش

نه بابا چه راه رفتن تو خوابی اون بیدار میشه چون بچه هست بلد نیست که خودشو بخوابونم آی جووونم می‌ره اونجا بازی کنه خوابش میگیره

همه این جوجه شیطوتا کارشونه من پسرم بچه بود مدام باید از این ور اونور و زیر مبل و پشت پرده و تو آشپزخونه پیداش میکردم👻👻👻🤩🤩🤩😂😂😂

گوشی هم ندید دستشامواج گوشی تلوزیون روی مغزش اثر گزاشته

اصلا گوشي نميدم 

اما داداشش كه روزي يك ساعت كيبينه اونم ميبينه از فردا نميزارم

نه بابا چه راه رفتن تو خوابی اون بیدار میشه چون بچه هست بلد نیست که خودشو بخوابونم آی جووونم می‌ره ا ...

واقعا 

خدا كنه 

بچم خيلي مظلومه طوريش نباشه بقدر كافي شرمندشم

حرز امام جواد علیه السلام و دعای ام الصبیان براش بگیر. یه قرآن کوچک هم همیشه بالای سرش بزارید

داره حرز و وان يكاد اون دعا رو نشنيدم جيه