ارورnade مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 290 عنوان طلافروش 185 بازدید | 23 پست سلام دوستان یه چند تا النگو اگه چفت دست باشن و بخام بزارم امانت بانک ولی هرکار میکنم نمیتونم از دستم درشون بیارم به نظرتون برم طلافروشی برا اینکه از دستم درشون بیارم چقدر هزینه ازم میگیرن دیروز | 03:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol_gandoomm عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 39 منم اینجور بودم یبار امتحان کن نشد برو طلا فروشی کرم بزن دستت ی عالمه بعد ی عالمه ریکا بعد با پلاستیک دربیار واقعا میشه ها برا منو طلا فروشم نتونست دربیاره با این روش دراوردم
ارورnade مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 290 منم اینجور بودم یبار امتحان کن نشد برو طلا فروشی کرم بزن دستت ی عالمه بعد ی عالمه ریکا بعد با پلاستی ... قربونت برم امشب داداشم هر کار کرد خیلی امتحان کردم ولی نشد مجبورم برم طلافروشی اونا کارشون بلدن ولی نمیدونم چقدر ازم هزینه میگیرن
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 42723 نه فداتشم ارزششون میاد پایین چ ربطی به ارزش دارهموقع فروش به وزن طلات برمیدارن
ارورnade مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 290 چ ربطی به ارزش دارهموقع فروش به وزن طلات برمیدارن آخه دلم نمیاد قیچی کنم الان عکسشون میفرستم میگم شاید باز یه روزی انداختم دستم
خوبیها عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 6526 منم اینجور بودم یبار امتحان کن نشد برو طلا فروشی کرم بزن دستت ی عالمه بعد ی عالمه ریکا بعد با پلاستی ... دستت زخم نشد؟من یکی دوبار اینکارو کرد پوست سر استخون انگشت بزرگم هر دوبار زخم شد و بعد از چندین سال هنوز جاش مونده دیگه میترسم امتحان کنم باز زخم بشه
gol_gandoomm عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 39 دستت زخم نشد؟من یکی دوبار اینکارو کرد پوست سر استخون انگشت بزرگم هر دوبار زخم شد و بعد از چندین سال ... یکم کبود شد الان کمرنگ شده بعد بیست روزولی تا دوروز دستمو میبستم با روسری انقد درد میکرد
gol_gandoomm عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 39 قربونت برم امشب داداشم هر کار کرد خیلی امتحان کردم ولی نشد مجبورم برم طلافروشی اونا کارشون بلدن ولی ... اونقدری هزینه نداره ب نظرم
کامران68 عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 101 ی دونه کدکس کامل بکن توی دستت قشنگ تامچت بعد ازرو کدکس بکش راحت در میاد
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1012 روغن حالا هر روغنی به علاوه ریکا و وازلین باهم قاطی کن بزن به دستت بعد با پلاستیک و جوراب زور بزن در میاد کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
فقط_خدااا عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 4084 دستتونو ریکا بزنید یا جوراب دستتون کنینبعد موقعی که میخواین النگوهارو دربیارین استخون انگشت شستتون رو ب طرف پایین هل بدیناینجوری راحت درمیادخیلی از طلافروشا هم همینکارو میکنن