2777
2789

شوهرم خیلی بداخلاق و بدون هیچ احساسی هست ...منت می‌ذاره کوچکترین خرجی که می‌کنه منت می‌ذاره سروصدا می‌کنه ...بداخلاقی می‌کنه اصلا محبت نمیکنه به هیچ عنوان ...من ۷ ..۸ سال ازش کوچکترم از نظر ظاهری ازش سرم ..نمی‌دونم چرا انقد منو کوچک می‌کنه ...دیروز مثلا تولدم بود هیچ کادویی برام نخرید کادو هیچی حتی پیشم نیومد یک بوسم کنه بغلمم نکرد .تازه دیروز صبح سر یک موضوعی خیلی بحثمون شد خیلی سرم داد زد ...فکر میکردم بخاطر تولدم میاد پیشم نیومد 😞😞یعنی به بعضی دارم از دیروز بزور خودمو کنترل میکنم من بچگی خیلی در از دردی داشتم فقط و فقط بخاطر محبت و عشق ازدواج کردم که دقیقا از همونجا هم ضربه میخورم ..گاهی میگم فرق من با زن هایی که شوهر پولدار یا عاشق گیرشون اومده چیه پیش خدا ...اونا برای خدا چکار کرده بودن.....

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا خودشون قدر خودشون رو دونستن و با کسی که از هر لحاظ پایینتره ازدواج نکردن

و البته الانم برای شما دیر نیست که تغییر رویه بدی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چی بگم خواهر حس میکنم خدا یه جاهایی فرق گذاشته بین بنده هاش

منم همینطور فکر میکنم

اما سعی کردم خودم رو آروم کن و بگم شرایطی که توشم نیاز روحمه،تابتونم این زندگی رو راحت تر تحمل کنم