2777
2789

دخترم دو سالشه بچه اولم رو چهار سالگی فرستادم چندان فایده ای هم نداشت به نظرتون دومی رو همزمان با شروع مدرسه بفرستم؟ یا همون پنج شش سالگی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تا بچم الفبای فارسی رو یاد بگیره  و کلا روان بشه  در نوشتن و حرف زدن به فارسی .کلاس زبان نمیفرستم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دم مامانم گرم که کتکم زد فرستادتم زبان

از کلاس سوم ،چهارم

که من از کلاس هفتم تا دوازدهمم زبانم بیست بود همه ی دوستام تجدید میووردن حتی اونایی ک درسایه دیگشون خوب بود

چون مدرسه خوب تدریس نمیشه

کلاس زبلندخیلی چرته ۱۰ سال میرن باز یاد نمیگیرن

آفرین دقیقا دختر بزرگم اینطوری شد. حالا شوهرم میگه اینم زود بفرستیم تا مغزش آماده یادگیری هست دو زبانه بشه... منم میگم آخه اولی رو فرستادیم چه معجزه ای شد که حالا دومی رو بفرستیم!؟😅موندم والا... 

ببین یه چیزی میگم واقعا به چشم دیدم 

یکی از همکلاسی هام امسال کنکوری ام ۲ ساله باهاشم 

قسم میخوره میگه مامانش یه ترم فرستاد زبان در حد الفبا یاد گرفت 

بعد فقط و فقط با ویدئو های یوتوب یاد گرفته از بچگی مثل زبان اولش 

تو مدرسه هیچکس زبانش به اون نمیرسه 

بستگی ب زرنگ بودن بچتون داره.یسری بچهارو دیدم مثلا۳سالشه مثل بلبل شعراینا حفظ میکنه واسه اینجور از الان خوبه چیزای اسونو یاد بگیره و چون یسری اموزشگاها ثبت نام نمیکنن و میگن زوده براش شما برای اینکه ثبت نامش کنن باید از قبل توخونه یسری چیزای پیش پاافتاده رو بهش یاد بدین بعد که تواموزشگاه اونجوری گفتن شما بگین ازش بپرسین .اونام ببینن بچه زرنگه ثبت نام میکنن

بچه باید تو محیط انگلیسی قرار بگیره یوتیوب کودکان براش پخش کن خود ب خود علاقه نشون میده از چهار هم بزاری بره تکمیل میشه 

گاهی خودت انگلیسی صحبت کن با بچه

من خواهرم گاهی میبینم انگلیسی فکر میکنه عین شخصیت کارتون انگلیسی ادا اطفال درمیاره  ... 

کلاس مکمل هست نه تنها عامل دو زبانه شدن