2777
2789
ب عنوان کسی که ۳۰ میلیون روتین پوستی خریده میگم به اینااااا نیسسسستت همش چرت و پرت و الکیه شما تغذیه ...

اره واقعا و بعضیا ژن شون خوبه ولی خوب مراقبت هم بی تاثیر نیس

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقبت میکنم بازم جوش میزنم😂

چون محصولی که استفاده میکنی بهت نمیسازه😁

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چون محصولی که استفاده میکنی بهت نمیسازه😁

دیگ ازاینا بهتر ؟

ابرسان صد ساعته کلینیک

سرم نیاسینامید اوردینری

ترمیم کننده اکسیس وای

۶ پپتاید کزارکس

مرطوب کننده کزارکس

دورچشم سام بای می

اسنس حلزون کزارکس

ژل شست و شوی سراوی و و و و و

دیگ ازاینا بهتر ؟ابرسان صد ساعته کلینیکسرم نیاسینامید اوردینریترمیم کننده اکسیس وای۶ پپتاید کزارکسمر ...

خب به پوست همه که نمیسازه 

متخصص غدد چجوری متوجه شد آزمایش خون دادی با سونو رفتی مشکل تون چی بود منم فکر میکنم اتفاقات د ...

من یه ساله ناحیه فکم جوش های خیلی وحشتناک میزد زخم میشد وزنم تو دو الی سه ماه نزدیک بیس کیلو اضافه شد پریودم خیلی نامنظم بود ریزش مو شدید گرفتم حتی ضربان قلبم یکم بالا میرفت عذر خواهی میکنم خیلی وقت هاهم حالت تهوع شدید داشتم معده م خیلی اذیتم میکرد دارو هم مصرف نمیکردم و مجردم پیش هر متخصصی میفرتم نمیدونستن مشکلم چیه خودم اینقد تحقیق کردم تا فهمیدم مشکل کجاست پیش متخصص غددرفتم آزمایش دادم دو روز پیش جوایش اومد قراره فردا ببرم براش ولی خودم نگاش کردم هورمون تعادل نداشت فهنیدم که مشکل از هورمونم بوده

وقتی مشکلات پوسای دارین ببینید دلیلشجیه بعد درمان کنید کم هزینه الکی کنید به عنوان کسی بهتون این نصیحتو میکنم که تجربه داشتم درمورد این موضوع