2777
2789

من خیلی وقته یه وسایل پوستی و آرایشی دلم میخواد اما خیلی گرونه و به اون اندازه بودجه ندارم و اینکه یه کفشی هست سه میلیونه و یک ساله می‌خوامش اما جور نمیشه که بخرمش

خیلی مسخرس که بخاطر شون یه انگشتر نسبتا ظریفمو بفروشم که چیزایی که دوست دارم رو بخرم؟؟

اگه بفروشمش باز سه تا دیگه انگشتر دارم که انگشتم خالی نباشه با خودم میگم خب من تا زندم دلم باید خوش باشه دیگه وقتی مردم و پیر شدم این طلا ها به چه دردم میخوره 

اگه خیلی غیر منطقیه پشیمونم کنین😔

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگر خیلی واجب نیست نگهداری بهتره اما اگر خیلی واجبه خب طلا برای روز مبادا هست دیگ

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

راستشو بخوای نمی ارزه به کیف و وفش و محصول پوستی بدی اگر مثلا به تجهیزات کار یا حتی گوشی یا لپتاپی چیزی ارزش داشت ولی این چیزایی ک گفتی نمیصرفه... نمیدونم بازم این نظر منه