2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط قسمت دروغش بده

من میگم آشپزی دوست ندارم میگه دروغ میگی😐😐😐خب این چیه بخوام دروغ بگم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
فقط قسمت دروغش بدهمن میگم آشپزی دوست ندارم میگه دروغ میگی😐😐😐خب این چیه بخوام دروغ بگم

تو معروفی تاپیکای عادی نیا😂

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)

چون خیلی از آدما دلشون میخواد مشکلاتشون رو یجا مطرح کنن و دیگران هم نظرشون رو بگن و راهنمایشون کنن

و خب نی نی سایت هم بنظرم جای خوبیه برای مشورت گرفتن 

چون یسری از کابرا خیرخواهانه کمک میکنن.

ولی در کل اگه حس میکنی این موضوع اذیتت میکنه وارد تاپیک هایی با همجین محتوایی نشو

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

فقط قسمت دروغش بدهمن میگم آشپزی دوست ندارم میگه دروغ میگی😐😐😐خب این چیه بخوام دروغ بگم

وای عجیب وایب مامانمو میدی 🤣

اونم از آشپزی متنفره من زخم معده گرفتم انقدر غذای بیرونی خوردم 🥱🤣

I'm tired, not from life...just from feeling too much

تو معروفی تاپیکای عادی نیا😂

🤣بلا نگیری دختر

بخدا من دقیقااااااااا زمانی ک شوهرم غر زد اومدم درددل کردم یعنی ساعت 3 ظهر اصلا اوج خلوتی بعد ن مادر شوهر زدم ن خواهر شوهر ن جاری ن برادر شوهر ن خیانت ....

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
وای عجیب وایب مامانمو میدی 🤣اونم از آشپزی متنفره من زخم معده گرفتم انقدر غذای بیرونی خوردم 🥱🤣

تو بچه گمشده منی ینی🤩🤣

🤣بلا نگیری دختربخدا من دقیقااااااااا زمانی ک شوهرم غر زد اومدم درددل کردم یعنی ساعت 3 ظهر اصلا اوج ...

پسرم البته

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)