2777
2789
من پارسال کنکوری بودم سوالی داشتی در حدی که بلد باشم‌میتونم کمکت کنم ⚘️✨️

ممنونم ازت😍چی قبول شدین شما؟ 

میشه بگین چجوری استمرارتون حفظ کردین؟ من خیلی نوسانی میخونم. و همش میخام برگردم از اول همه چیزو شروع کنم. اصلا خیلی گیجم. و اینکه ساعت مطالعه رو چجوری بالا بردین؟ از چند ساعت شروع کردین و به چند ساعت رسوندین؟ تعداد تست چطور؟ 

ببخشید زیاد شد🥹💙پیشاپیش ازت ممنونم دوست خوبم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارسال کنکوری بودم کمکی خواستین در خدمتم البته بیشتر مشاوره ای چون درسا رو که خیلی یادم نیست

سلام وقت بخیر💙🥹عه بسلامتی چی قبول شدین؟ 

یه سری سوال دارم ممنون میشم شما که این مسیرو گذروندین کمکم کنین. چجوری استمرار حفظ کردین؟ ساعت مطالعتون چجوری بود مثلا از چند ساعت شروع کردین و به چند ساعا رسوندین؟ تعداد تست چقدر معقوله در روز؟ ساعت بیداریتون کی بود؟ من خیلی نوسانی میخونم متاسفانه😭نمیدونم چیکار کنم

ممنونم ازت😍چی قبول شدین شما؟ میشه بگین چجوری استمرارتون حفظ کردین؟ من خیلی نوسانی میخونم. و همش میخ ...

خواهش میکنم ...من شهر خودمون پزشکی قبول شدم...چون مدرسه هم‌میرفتم ۶ ماه اول سال دوازدهم روزی ۴ یا ۵ ساعت بیشتر نمیتونستم درس بخونم با حدود مثلا ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا تست اموزشی بعد که وارد عید شدیم و جمع بندی بود دیگه درس هارو دوره میکردم ازمون جامع میزدم و مبحثی رفع اشکال میکردم شاید تا روزی ۱۰ ساعت هم‌میرسید ...و اینکه من خودم به شخصه از اونایی نبودم مثلا یک روز درس نخونم یک روز ۱۲ ساعت بخونم من توی بدترین شرایط شده کم ولی درس میخونم یه جورایی دلم نمیومد بیخیال بشم مثلا حتی روز تولدم که مهمون خونمون بود من باز اومدم داخل اتاق قشنگ‌یادمه تست های ترجمه زیست رو میزدم و اینکه چون از دهم پایه رو خوب میخوندم و تست میزدم بیشتر از اینایی بودم که اهسته ولی پیوسته درس میخوندم شاید همین باعث شد سال اول دولتی قبول بشم ...اگر پایه نسبتا خوبی ندارین هم نیازی نیست برای درس هایی که مرتبط نیست باز برگردین از پایه بخونین ۱۲ ام خیلی مهم تره سعی کنین بیشتر به اون بها بدین و اصلا اصلا از نهایی ها غافل نشین که معجزه میکنن من کنکورمو اصلا خوب ندادم انقدر که استرس داشتم و هول شدم نهایی ها به دادم رسید ...ببخشید طولانی شد بازم سوالی بود درخدمتم 

2790
2778
2791
2779
2792