2777
2789
عنوان

شوهر خنگ

170 بازدید | 12 پست

میگم بیا برگه امتحان دخترت 

سوالات راحت و ننوشته یا غلط نوشته تو خونه بلد بوده

میگه خوب ما درس خوندیم چی شده

دخترم تا دیپلم بخونه می فرستم کلاس هنر ساز موسیقی طراحی یه کاری که به دردشون بخوره قیافه من 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هی چه پدر خوبی بنظرم 

البته نمیگم درس بدع ولی این حس ازادیش خوبع حس ک اجبار نیست

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

والا اضلا خنگ نیست حرف حق و زده . اگه علاقه دخترت درس باشه که بخونه تا هرجا دلش میخواد اما اگه با زوره همون دیپلم کافیشه بره دنبال علاقه ش

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

دیگه تموم اون دورانی ک با هنر به جایی می‌رسید آدم الان فقط درس عزیزم

من خوندم نقاشم خودم هیچ درآمدی ندارم  که هیچ استادم جمع کرد رفت آزاد روانشناسی خوند طراحی و موسیقی اینام خیلی توس شانس نیست. والا

از درس مهمتر چیز های دیگه ای هم هست .. بالاخره دخترتون از قصد که چیزی که بلد بوده رو نیومده ننویسه که، حتما فراموش کرده یا اون لحظه استرس داشته ، وقت کم آورده یا خیلی دلایل دیگه.. بنظرم بهتره با دخترتون اون درس رو بیشتر کار کنید و بهش انگیزه بدین