2777
2789

دیگه واقعا هیچ جوره پیج واقعی و فیک قابل تفکیک نیست 

مثلا پیج ایسان مد با یک میلیون فالوور و سایتی که نماد اعتماد الکترونیک داره کلاه برداره و بار ها و بارها توی همین سایت گفته میشه 

چرا کسی اینارو جمع نمیکنه ؟ اصلا چجوری نماد اعتماد دادن بهشش

از پیج نازنین قربانی خرید داشتین؟

میخوام سفارش بدم میترسم اینم یکی باشه مثل بقیه ی پیجای فیک و کلا..هبردار

خریدای انلاینت رو از باسلام انجام بده مطمئن ترین جا هست 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگ نیست کاراشون

چرا نیست . ببین من اکثرا چیزایی که اینستا میبینم سرچ تصویری میکنم توی گوگل بعد سایتها یا پیج هایی که اونو دارن برام میاره اکثرا هم توی با سلام هم هم هستن و میاره من از باسلام سفارشش میدم . همون اینستاییا تو با سلام هم غرفه دارن اکثرا 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

سایتم دارن خواستی ببینی اگه متوجه شدی فیکه یا نه بهم بگو مرسی تو چجوری تشخیص میدی پیج فیک و اصل و ؟

سایت دلیل نمیشه 

صد در صد که قابل تشخیص نیس گفتم بالا چجوری 

ی پیجایی تابلوئه فیکن