2777
2789
عنوان

شوهر بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 57 پست
برا منم میگفت من همچین زنیو نمیخوام برو بمون خونه مادر مدرت منم موندم ۱ماه قهر بهش گفتم نمیام دیگه ت ...

من حرف رفتن میزنم یکم بعدش میاد محبت می‌کنه و کامل حواسش هست بعد مرتب به بهونه مختلف صدام می ژنه که قهر نباشم...با زورخودش منو به حرف میاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاره.یه اخم بکنم می‌فهمه حواسش بهم خیلی هس...و تو خونه هم خدایی خوبه

خوب بنظرم یکم رو این مورد که اذیت میشی کار کن اگر جواب نداد باهاش بساز بچه هم داری نذار روش تاثیری بذاره یجوری از زندگی لذت ببر 

من خودم یکی و می‌شناسم شوهرش حتی به این حساسه که چرا اسم مداح می‌دونی ببین چیه ولی اون زن یه زندگی ساخته تو خونه خودش خانومی می‌کنه همسرش دورش میگرده بچه هایش سالم و بچه هایش شبیه همسرش نیستن خودش تربیت داده هرچیم خواسته براش تامین 

من خودم خیلی خانواده راحت داریم ولی همسرم یکم تعصبی هستن اوایل اذیت میشدم چیزایی که خیلی آزارم داد و هشدار دادم خط قرمز گذاشتم ولی بقیه شو اتفاقا خوشحالم همسرم حواسش هست چون همسرم خیلی باهوشه خیلی بخاطر همین احتمال میدم همسر تو هم تعصباتش از رو اینکه زیاد می‌دونه 

خلاصه خانومی کن خودتو اذیت نکن اما به هیچ عنوان خودتو تمام کمال طبق معیارهاش تطبیق نده 

خوب بنظرم یکم رو این مورد که اذیت میشی کار کن اگر جواب نداد باهاش بساز بچه هم داری نذار روش تاثیری ب ...

احساس خوبی گرفتم....حس میکنم خیلیا مثل مان.ولی خانوما سیاست دارن....حالا درد شخصی من با خودم می‌دونی چیه متاسفانه اراده ندارم حساب کن حتی برای انتخاب به جفت کفش ساده...برای اسم دخترم چقدر مشکل داشتم اصلا نمیدونم ریشه این موضوع کجاست.عزت نفس پایین ،وسواس فکری.عدم تمرکز.واقعا نمیدونم از همه نظر اذیتم می‌کنه این که اراده ضعیفی دارم...اگه با خودم حل بشم سفت و سخت باشم قطعا تا یک حدی تغییرش میدم

احساس خوبی گرفتم....حس میکنم خیلیا مثل مان.ولی خانوما سیاست دارن....حالا درد شخصی من با خودم می‌دونی ...

اره عزیزم یکم خودتو تغییر بده تو خونه شروع کن به زبون بگیر

همسرم میگه مردا بلا استثنا متوجه سیاست زنا میشن ولی خوششون میاد تو هم همینطور 

قربونت برم من اره خیلیا مثل ما ان اون همسرایی که آزادی میدن به زنشون برای خودشونه

مثال پدر من 

مادرم آزاده و خیلی پاک ولی بابام نه:)))

واقعاً نمی دونیددر مورد آینده ی یه آدم چه تصمیمی بگیرید؟ اونم به این واضحی؟

آره ولی فامیله شرایط خواهرمم خیلی خاصه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
واقعا خواستگار بد دل اومده مردد شدید؟؟ به نظرتون نباید سریع جواب رد بدید خوبه داداشتت بد دله میدونید ...

عزیزم شرایط خواهرم خاصه حالا یبار دیگه میخان صحبت کنن اگه باز از حرفاش چیزای بد برداشت کرد رد میکنیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....