2777
2789
عنوان

شوهر بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز سرت نیومده ۹ساله دارم با این یابو طی میکنم دیگه بریدم.حساب کن ۹ساله من دیروز رفتم یه کفش سفی ...

چند سالته

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
برخرمگس معرکه لعنت اگرحرف نزنی کسی نمیگه لالی

هه طرز حرف زدنتو خوب شما درکی از این موصوع نداری اومدی میگی متنفرم به توچه خود اسی روحیش خرابه میگی شوهرت بیماره شما حرف نزنی و تو هرتاپیکی نطر ندی  کسی متوجه نمیشه خیالت راحت

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
واقعا ؟یعنی کسی مثل ما هم هست

تا دلت بخواد داره بدترم میشه 

خدا شاهده رفتیم خونه ببینیم زنه چادرسرش بود همین ک بنگاهی و شوهرمو دید چادرشو شل کرد باز طوری 

ببین زمونه خراب شده تقصیر ندارن

میدونم ک عوص نمیشه اما خب چه میشه کرد باید زندگی کرد

من خودم نامزد بودم میدونستم الانم بچه دارم خیلیم دوسش دارم یعنی جونمه اما این ویژگی واقعا ادیت کنندس

من خودم نامزد بودم میدونستم الانم بچه دارم خیلیم دوسش دارم یعنی جونمه اما این ویژگی واقعا ادیت کنندس

خیلی اذیت کنندس ب حدی ک من انگار جونم بالا میاد اون شکلی میکنه باهام

منم عقدم همسرم گاهی رفتارهایی می‌کنه میگم چقد بد دله اما وقتی باهم دعوا میکنیم بدش میاد از اینکه گفتم بد دله میگه به خودت اگر اعتماد نداشتم نمی‌داشتم جایی تنهایی بری ولی نمیتونم قبول کنم کسی به ناموسم‌ نگاه کنه 

از دوست داشتن زیاده اسی 

همسرم میگه وقتی مردی عاشق همسرشه دیوونگی و تجربه می‌کنه انقد دوسش داره

واقعا ؟یعنی کسی مثل ما هم هست

اره من میرم جایی دلم میلرزه نکنه یه کاری کنم خوسش نیاد فکر کنه من بدم