2777
2789
عنوان

شوهر بد دل

400 بازدید | 57 پست

شوهری که مدام محدود می‌کنه حسودی می‌کنه تو انتخاب لباس دخالت می‌کنه نگاه تو از تو ماشین دنبال می‌کنه...خیلی سخته زندگی برام واقعا....امشب بهم گفت نمیخام بخاطر یک اشتباه از دستت بدم.به ارواح عزیزش قسم خورد گف اندازه چشمام دوست دارم...ولی من خیلی اذیت میشم کنارش

داداش منم بد دله  برای خواهرمم خواستگار بد دل اومده نمیدونم چکنیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینه یکماه قهر کردم تو عقدم الان بهتر شد اما ببسن انقد اوضاع جامعه خراب شده آدم ب دوتا چشمشم نمیتونه اعتماد کنه 

میترسه حق دارن اما از طرفی نگاه دنبال کردن تو ماشین بسیار سخته مریضیه زیاده رویش

هی چی بگم من خودم خیلی حساسه دیگه سعی میکنم عادت کنم و به خودم سخت نگیرم بنطرم از دوست داستن زیاده

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
داداش منم بد دله برای خواهرمم خواستگار بد دل اومده نمیدونم چکنیم

وای زندگی خیلی مهمه بچه بازی نیست اصلا این کار نکنید واقعا نمیهرزه بخدا زمان برگرده عقب اگه بمیره هم باهاش ازدواج نمیکردم

شوهرت بیماره حالم بهم میخوره از این جورشوهرا

شما نباید بپسندی که

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
شوهر منم همینه یکماه قهر کردم تو عقدم الان بهتر شد اما ببسن انقد اوضاع جامعه خراب شده آدم ب دوتا چشم ...

خیالت تخت اصلا تغییر پذیر نیستند.به جون بچه هام یه ذره روسری بره عقب دیگه انگار قتل کردم

میتونم درکت کنم حس خیلی بدی داره همش با خودت فکر میکنی چرا به من اعتماد نداره چرا همه مردا به زن هاشون اعتماد دارن مگه من چکار کردم گناهم چیه

وای زندگی خیلی مهمه بچه بازی نیست اصلا این کار نکنید واقعا نمیهرزه بخدا زمان برگرده عقب اگه بمیره هم ...

واقن دوراهیه شرایطمون بده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خیالت تخت اصلا تغییر پذیر نیستند.به جون بچه هام یه ذره روسری بره عقب دیگه انگار قتل کردم

ای خدا چقدر تو منی

شوهر منم همینه یکماه قهر کردم تو عقدم الان بهتر شد اما ببسن انقد اوضاع جامعه خراب شده آدم ب دوتا چشم ...

مطمن باش عوض نمیشع اصلا  فکراتو بکن

من مثل شوهرت حسودم دلم میخواست شوهرمم حسود باشه ولی متاسفانه زیادی روشن فکره

نه هنوز سرت نیومده ۹ساله دارم با این یابو طی میکنم دیگه بریدم.حساب کن ۹ساله من دیروز رفتم یه کفش سفید گرفتم .دیدشون خیلی ناز بودن گف اینا برا مراسم خوبه.میخایت جونش در بره